Графомоторика. Тренажер по развитию межполушарного взаимодействия и графомоторных навыков. Комплект ламинированных карточек для занятий с детьми от 5 лет - Ольга Давыдова (978-5-00013-122-0)

Графомоторика. Тренажер по развитию межполушарного взаимодействия и графомоторных навыков. Комплект ламинированных карточек для занятий с детьми от 5 лет - Ольга Давыдова (978-5-00013-122-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 240
240 грн
  • ISBN: 978-5-00013-122-0
  • Код товару: 337603
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: пакет
Формат: 215x285 мм
Автор: Ольга Давидова

Про книгу «Графомоторіка. Тренажер з розвитку міжпівкульна взаємодії і графомоторних навичок. Комплект ламіно» Ольга Давидова

Посібник-тренажер «Графомоторіка» у вигляді 32 ламінованих карток включає систему графічних вправ для дітей від 5 років, розроблених з позиції нейропсихології і спрямованих на розвиток тих структур головного мозку, які відповідають за просторове мислення, концентрацію уваги, сприйняття, пам'ять. Підібрано спеціальний комплекс корекційно-розвивальних завдань для формування міжпівкульна взаємодії. У процесі виконання таких вправ (обведення одиночних або симетричних малюнків по черзі спочатку пальцями лівої, правої руки, потім фломастерами (або маркерами) то лівої, то правої рукою, одночасно двома руками і т.д.) у дитини розвиваються зорово-просторова координація і просторово -Графічний орієнтація, синхронізація роботи очей і рук, закріплюються навички зорового сприйняття при диференціації різних елементів, активізується діяльність головного мозку в цілому, що сприятиме успішній підготовці старших дошкільників до навчання в школі. Для роботи з картками будуть потрібні кольорові маркери або фломастери. Завдання дитині читає дорослий. Зміст посібника відповідає вимогам ФГОС дошкільної освіти та діючих програм виховання і навчання дітей. Адресовано вихователям ДНЗ, педагогам-психологам, логопедам, дефектолога, педагогам додаткової освіти та корекційної педагогіки, а також батькам.

Купити книгу «Графомоторіка. Тренажер з розвитку міжпівкульна взаємодії і графомоторних навичок. Комплект ламіно» Ольга Давидова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Графомоторіка. Тренажер з розвитку міжпівкульна взаємодії і графомоторних навичок. Комплект ламіно" (Ольга Давидова) з ISBN 978-5-00013-122-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
пакет
Формат
215x285 мм
Автор
Ольга Давидова

Рецензії на книгу «Графомоторіка . Тренажер з розвитку міжпівкульна взаємодії і графомоторних навичок . Комплект ламіно».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами