Ваш беспокойный подросток. Практическое руководство для отчаявшихся родителей - Роберт Т. Байярд, Джин Байярд (978-5-8291-2329-1)

Ваш беспокойный подросток. Практическое руководство для отчаявшихся родителей - Роберт Т. Байярд, Джин Байярд (978-5-8291-2329-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 270
270 грн
  • ISBN: 978-5-8291-2329-1
  • Код товару: 337379
Основні характеристики
Перекладач: А. Орлов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Ваш неспокійний підліток. Практичний посібник для зневірених батьків» Джин Байярд , Роберт Т. Байярд

Джин і Боб Байярд працюють разом уже майже півстоліття. Будучи психологами, вони займаються спільною клінічною практикою в Каліфорнії. Виростили п'ятьох дітей; коли їх молодшій дитині виповнилося вісімнадцять років, у них був тридцятидвохрічний безперервний стаж виховання дітей. До цього часу на своєму особистому досвіді вони пережили більшість тих проблем, які обговорюються в цій книзі. Джин, психотерапевт, спеціалізується в тому, щоб допомагати жінкам, повністю реалізовувати їх потенціал. Вона також пише книги, серйозно займається філософією, бере участь в екологічному русі Грінпіс і підтримує будь-яку щиру заклопотаність про людей і навколишній світ. Боб, фізик за освітою, керував свого часу дослідними і конструкторськими роботами в області техніки. В якості експерта ООН по технічному сприянню працював рік у Таїланді. У 1975 році, у віці п'ятдесяти п'яти років, він отримав свою другу ступінь доктора наук, на цей раз з психології, і з того часу працює психотерапевтом, спеціалізуючись на проблемах сімей та подружніх пар.

Купити книгу «Ваш неспокійний підліток. Практичний посібник для зневірених батьків» Джин Байярд , Роберт Т. Байярд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ваш неспокійний підліток. Практичний посібник для зневірених батьків" (Джин Байярд , Роберт Т. Байярд) з ISBN 978-5-8291-2329-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
А. Орлов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джин Байярд , Роберт Т. Байярд

Рецензії на книгу «Ваш неспокійний підліток . Практичний посібник для зневірених батьків ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами