200 узоров для вязания крючком. Ажуры, попкорны, ракушки, кайма, бордюры, многоцветные узоры - Мелисса Липман (978-5-00141-009-6)

200 узоров для вязания крючком. Ажуры, попкорны, ракушки, кайма, бордюры, многоцветные узоры - Мелисса Липман (978-5-00141-009-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 400
400 грн
  • ISBN: 978-5-00141-009-6
  • Код товару: 337291
Основні характеристики
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «200 візерунків для в'язання гачком. Ажурі , попкорни , черепашки , облямівка , бордюри , багатобарв» Мелісса Ліпман

Довідник з в'язання гачком, необхідний будь-рукодільниці! Що об'єднує всі вироби, зв'язані гачком? Кожне складається зі звичайних, простих у виконанні стовпчиків, скомбіновані по-різному. Вітаємо: навчившись робити накид і в'язати просту ланцюжок з повітряних петель, ви вже оволоділи всіма навичками, що дозволяють створювати безліч красивих фактур, Ажур, бордюрів і багатобарвних візерунків. Ця книга містить 200 улюблених візерунків від Мелісси Ліпман - дизайнера в'язаних виробів і пряжі, популярного викладача і автора книг-бестселерів по в'язанню. На те, щоб зібрати цю колекцію візерунків, знадобилося майже 30 років! Колекція включає 6 різних категорій полотна: візерунки з простих стовпчиків, черепашки і віяла, ажурі і мережива, фактурні візерунки, кольорове в'язання і облямівку. Докладні текстові інструкції до кожного візерунку супроводжуються схемами та фотографіями пов'язаних зразків. Двосторонні візерунки відзначені спеціальним значком. Ілюстрований розділ, присвячений основним прийомам в'язання гачком, допоможе початківцям і освіжить знання більш досвідчених майстринь. Зібрані в книзі візерунки можна застосувати практично в будь-якій роботі, щоб переробити на свій смак готову модель або створити «з нуля» власний виріб!

Купити книгу «200 візерунків для в'язання гачком. Ажурі , попкорни , черепашки , облямівка , бордюри , багатобарв» Мелісса Ліпман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "200 візерунків для в'язання гачком. Ажурі , попкорни , черепашки , облямівка , бордюри , багатобарв" (Мелісса Ліпман) з ISBN 978-5-00141-009-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
160
Формат
200x265 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Мелісса Ліпман

Рецензії на книгу «200 візерунків для в'язання гачком . Ажурі , попкорни , черепашки , облямівка , бордюри , багатобарв».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами