HBR Guide. Эмоциональный интеллект. Укреплять взаимоотношения. Завоевывать доверие. Гибко руководить - Шон Ачор, Питер Брегман, Эмми Галло (978-5-00117-879-8)

HBR Guide. Эмоциональный интеллект. Укреплять взаимоотношения. Завоевывать доверие. Гибко руководить - Шон Ачор, Питер Брегман, Эмми Галло (978-5-00117-879-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 362
362 грн
  • ISBN: 978-5-00117-879-8
  • Код товару: 337255
Основні характеристики
Перекладач: Катерина Петрова
Редактор: Наталія Довнар
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «HBR Guide. Емоційний інтелект. Зміцнювати взаємини. Завойовувати довіру. гнучко керувати» Пітер Брегман , Шон Ачор , Еммі Галло

Збірник кращих статей Harvard Business Review з емоційного інтелекту з практичними рекомендаціями. Минуло вже двадцять років з тих пір, як Деніел Гоулман в своєму дослідженні довів, що наявність емоційного інтелекту для хорошого керівника вдвічі важливіше інших навичок. Навчившись управляти своїми емоціями і знаходити спільну мову з колегами та партнерами, ви заробите високий авторитет і будете почувати себе комфортно в будь-яких обставинах. Емоційний інтелект - не вроджена риса, його можна розвинути. Маючи точне уявлення про свої емоції, ви зможете ефективно задіяти їх для прийняття правильних рішень, подолання негативного настрою, самоконтролю в нестабільних ситуаціях. Ряд схем і методів, розроблених авторами з урахуванням людського фактора, дасть вам можливість з честю вийти зі складного становища. Для менеджерів і власників бізнесу. Для продакт, scrum-майстрів і тімліда. Для всіх, хто цікавиться психологією, темою емоційного інтелекту і багато спілкується з іншими людьми.

Купити книгу «HBR Guide. Емоційний інтелект. Зміцнювати взаємини. Завойовувати довіру. гнучко керувати» Пітер Брегман , Шон Ачор , Еммі Галло в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "HBR Guide. Емоційний інтелект. Зміцнювати взаємини. Завойовувати довіру. гнучко керувати" (Пітер Брегман , Шон Ачор , Еммі Галло) з ISBN 978-5-00117-879-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Катерина Петрова
Редактор
Наталія Довнар
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
145х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.430
Автор
Пітер Брегман , Шон Ачор , Еммі Галло

Рецензії на книгу «HBR Guide . Емоційний інтелект. Зміцнювати взаємини . Завойовувати довіру . гнучко керувати ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами