Похищая огонь. Как поток и другие измененные состояния сознания помогают решать сложные задачи - Стивен Котлер, Джейми Уил (978-5-00117-737-1)

Похищая огонь. Как поток и другие измененные состояния сознания помогают решать сложные задачи - Стивен Котлер, Джейми Уил (978-5-00117-737-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 517
517 грн
  • ISBN: 978-5-00117-737-1
  • Код товару: 337244
Основні характеристики
Перекладач: Юрій Кондуков
Редактор: Наталя Шульпіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Викрадаючи вогонь. Як потік і інші змінені стани свідомості допомагають вирішувати складні завдання» Джеймі Уіл , Стівен Котлер

Автори цієї книги протягом 4 років досліджували, як різні групи - від загонів спецназу і тренувального центру RedBull до ООН і топ-менеджерів з Кремнієвої долини - використовують стану зміненої свідомості для вирішення найскладніших завдань. Ви дізнаєтеся, як топ-менеджери Кремнієвої долини, бійці сил спеціальних операцій, вчені-одинаки використовують екстатичні стану для пробудження прихованих можливостей і досягнення високих результатів. Все це завдяки різкому збільшенню обсягу інформації, що переробляється і припливу натхнення, що забезпечується зміненим свідомістю. Вони навмисно культивують ці стани для вирішення критично важливих проблем і перемоги над конкурентами. На відміну від колишніх, більш консервативних епох, сьогодні ці люди відкрито розповідають про свої пригоди. Екстатичний стан перестає бути чимось секретним. На наших очах відбувається революція людських можливостей. І ця революція йде в маси. Завдяки чотирьом ключовим силам - психології, нейробіології, технології і фармакології - ми отримуємо доступ до незвіданою перш території. Ця книга - дослідження того, на що насправді здатна людина; керівництво для кожного, хто хоче радикально поліпшити своє життя.

Купити книгу «Викрадаючи вогонь. Як потік і інші змінені стани свідомості допомагають вирішувати складні завдання» Джеймі Уіл , Стівен Котлер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Викрадаючи вогонь. Як потік і інші змінені стани свідомості допомагають вирішувати складні завдання" (Джеймі Уіл , Стівен Котлер) з ISBN 978-5-00117-737-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Юрій Кондуков
Редактор
Наталя Шульпіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.540
Автор
Джеймі Уіл , Стівен Котлер

Рецензії на книгу «Викрадаючи вогонь . Як потік і інші змінені стани свідомості допомагають вирішувати складні завдання».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами