Руководство по DevOps. Как добиться гибкости, надежности и безопасности мирового уровня - Джен Ким, Патрик Дебуа, Джон Уиллис, Джез Хамбл (978-5-00100-750-0)

Руководство по DevOps. Как добиться гибкости, надежности и безопасности мирового уровня - Джен Ким, Патрик Дебуа, Джон Уиллис, Джез Хамбл (978-5-00100-750-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 766
766 грн
  • ISBN: 978-5-00100-750-0
  • Код товару: 337226
Основні характеристики
Перекладач: Ілля Васильєв
Редактор: Наталія Хоренко
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Сергій Хозин

Про книгу «Керівництво по DevOps. Як домогтися гнучкості , надійності і безпеки світового рівня» Джез Хамбл , Джен Кім , Джон Вілліс , Патрік Дебуа

Про книгу Підвищуйте прибутковість, піднімайте корпоративну культуру і перевершуєте мети за допомогою практик DevOps. Рух DevOps зародилося в 2009 році. Воно базується на інтеграції і взаємодії розробників та IT-фахівців і сприяє збільшенню кількості випуску ПО при підвищенні безпеки, надійності і якості. Гугл, Амазон, Нетфлікс, Фейсбук та інші провідні світові компанії використовують принципи DevOps, щоб поєднувати гнучкість, надійність і безпеку в виробництві IT-продуктів. Ця книга покаже вам, як сформувати безперервний і стабільний потік роботи в IT. З неї ви дізнаєтеся: Про основні засади - «три шляхи» DevOps: принципі потоку, принципі зворотного зв'язку і принципі безперервного навчання; Про те, як розуміти і візуалізувати потоки цінності; Як інтегрувати операції і розробку - і які переваги це дає. Це саме докладний посібник з DevOps, написане провідними фахівцями. Для кого ця книга Для менеджерів, керівників і IT-фахівців в технологічних компаніях.

Купити книгу «Керівництво по DevOps. Як домогтися гнучкості , надійності і безпеки світового рівня» Джез Хамбл , Джен Кім , Джон Вілліс , Патрік Дебуа в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Керівництво по DevOps. Як домогтися гнучкості , надійності і безпеки світового рівня" (Джез Хамбл , Джен Кім , Джон Вілліс , Патрік Дебуа) з ISBN 978-5-00100-750-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ілля Васильєв
Редактор
Наталія Хоренко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Сергій Хозин
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
512
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Джез Хамбл , Джен Кім , Джон Вілліс , Патрік Дебуа

Рецензії на книгу «Керівництво по DevOps . Як домогтися гнучкості , надійності і безпеки світового рівня ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами