Проще говоря. Как писать деловые письма, проводить презентации, общаться с коллегами и клиентами - Джей Салливан (978-5-9614-1490-5)

Проще говоря. Как писать деловые письма, проводить презентации, общаться с коллегами и клиентами - Джей Салливан (978-5-9614-1490-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 318
318 грн
  • ISBN: 978-5-9614-1490-5
  • Код товару: 337221
Основні характеристики
Перекладач: Світлана Марченко
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: Ю. Бугу
Папір: офсетний білий

Про книгу «Простіше кажучи. Як писати ділові листи , проводити презентації , спілкуватися з колегами і клієнтам» Джей Салліван

Вашим слухачам немає діла до того, що ви хочете сказати. Нічого особистого, але це так. Їх хвилює тільки одне: яке відношення ваше повідомлення має особисто до них. Тому, якщо ви хочете навчитися якісніше спілкуватися, найпростіший спосіб - фокусувати увагу не на собі, а на співрозмовника. Ця книга наповнена простими тактичними прийомами, які допоможуть вам поліпшити комунікацію: вони засновані на перенесенні уваги з себе на інших. З їх допомогою ви навчитеся спілкуватися з позиції співрозмовника, а значить, будете простіше доносити свої ідеї до оточуючих.

Купити книгу «Простіше кажучи. Як писати ділові листи , проводити презентації , спілкуватися з колегами і клієнтам» Джей Салліван в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Простіше кажучи. Як писати ділові листи , проводити презентації , спілкуватися з колегами і клієнтам" (Джей Салліван) з ISBN 978-5-9614-1490-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Світлана Марченко
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Ю. Бугу
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
264
Формат
140х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.350
Автор
Джей Салліван

Рецензії на книгу «Простіше кажучи. Як писати ділові листи , проводити презентації , спілкуватися з колегами і клієнтам».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами