Как фиксировать прибыль, ограничивать убытки и выигрывать от падения цен. Продажа и игра на понижение - Александр Элдер (978-5-9614-6923-3)

Как фиксировать прибыль, ограничивать убытки и выигрывать от падения цен. Продажа и игра на понижение - Александр Элдер (978-5-9614-6923-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 696
696 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6923-3
  • Код товару: 337087
Основні характеристики
Назва оригіналу: The New Sell and Sell Short
Перекладач: Анна Стативка
Редактор: В'ячеслав Іонов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Як фіксувати прибуток , обмежувати збитки і вигравати від падіння цін. Продаж і гра на пониження» Олександр Елдер

Нова книга д-ра Елдера по трейдингу присвячена продажу (закриття позиції) і короткою продажу (відкриття короткої позиції). Уміння своєчасно закрити свою позицію - один з найважливіших навичок професійного трейдера. Короткий продаж дає можливість заробляти на падіннях. Це особливо важливий навик в період криз і нестабільності. Трейдер, що вміє продавати в коротку, подвоює свої шанси. У першій частині автор розповість про такі важливі аспекти, як психологія трейдингу, управління ризиками та ведення записів. Друга і третя частини присвячені продажу і грі на зниження, а четверта - це приклади угод, що ілюструють принципи продажу і короткого продажу з урахуванням уроків одного з найзначніших ведмежих ринків в історії. У книгу включені контрольні запитання та перевірочні таблиці, що дозволяють оцінити отримані знання.

Купити книгу «Як фіксувати прибуток , обмежувати збитки і вигравати від падіння цін. Продаж і гра на пониження» Олександр Елдер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як фіксувати прибуток , обмежувати збитки і вигравати від падіння цін. Продаж і гра на пониження" (Олександр Елдер) з ISBN 978-5-9614-6923-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The New Sell and Sell Short
Перекладач
Анна Стативка
Редактор
В'ячеслав Іонов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Олександр Елдер

Рецензії на книгу «Як фіксувати прибуток , обмежувати збитки і вигравати від падіння цін . Продаж і гра на пониження ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами