Прочь из замкнутого круга! Как оставить проблемы в прошлом и впустить в свою жизнь счастье - Джанет Клоско, Джеффри Янг (978-5-04-094380-7)

Прочь из замкнутого круга! Как оставить проблемы в прошлом и впустить в свою жизнь счастье - Джанет Клоско, Джеффри Янг (978-5-04-094380-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 234
234 грн
  • ISBN: 978-5-04-094380-7
  • Код товару: 337042
Основні характеристики
Перекладач: Е. Кваша
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Геть із замкнутого кола ! Як залишити проблеми в минулому і впустити в своє життя щастя» Джанет Клоскі , Джеффрі Янг

Якщо вас роками переслідують одні й ті ж проблеми - в сім'ї, на роботі і в стосунках з оточуючими - причини варто шукати в собі, а точніше, в своє дитинство, і неважливо, щасливим воно було чи травматичним. Провідні американські психотерапевти Джеффрі Янг і Джанет Клоскі, творці схематерапіі, впевнені: ще дитиною кожен з нас засвоює певні патерни поведінки, які потім відтворює із завидною впертістю, навіть якщо вони заважають бути успішним і щасливим. Але вихід є! У цій книзі ви дізнаєтеся, чому ми робимо одні і ті ж помилки і які дії допоможуть розірвати порочне коло і змінити життя на краще.

Купити книгу «Геть із замкнутого кола ! Як залишити проблеми в минулому і впустити в своє життя щастя» Джанет Клоскі , Джеффрі Янг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Геть із замкнутого кола ! Як залишити проблеми в минулому і впустити в своє життя щастя" (Джанет Клоскі , Джеффрі Янг) з ISBN 978-5-04-094380-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Е. Кваша
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
135x200 мм
Автор
Джанет Клоскі , Джеффрі Янг

Рецензії на книгу «Геть із замкнутого кола ! Як залишити проблеми в минулому і впустити в своє життя щастя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами