Когда львы станут ручными. Как наладить отношения с окружающими, открыться миру и оказаться на счастливой волне - Рафаэлла Джордано (978-5-04-091113-4)

Когда львы станут ручными. Как наладить отношения с окружающими, открыться миру и оказаться на счастливой волне - Рафаэлла Джордано (978-5-04-091113-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 161
161 грн
  • ISBN: 978-5-04-091113-4
  • Код товару: 337033
Основні характеристики
Назва оригіналу: Le jour ou les lions mangeront de la salade verte
Перекладач: Наталія Озерська
Редактор: Е. Олійник
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Коли леви стануть ручними. Як налагодити відносини з оточуючими , відкритися світові і опинитися на» Рафаелла Джордано

Кажуть, людина людині вовк. Або навіть лев. Але героїня книги Романа Гарднер категорично не сприймає такі якості, як агресивність і авторитарність. Оне не тільки з цим не згодна, вона навіть дала цьому явищу особливу назву - "бюрнерія", і проводить спеціальні психологічні тренінги для боротьби з нею. У спробі змінити світ на краще вона допомагає людям долати владність і егоїзм і вчить їх слухати оточуючих. Коли в її групу приходить Максимильен, Романа розуміє, що її чекає справжнє випробування по перетворенню цього зарозумілого, самовпевненого і холодного бізнесмена у уважного і співчуваючого людини. Спостерігаючи історію їх взаємин, ви і самі зможете випробувати методику Романи. Хочете налагодити відносини з близькими, знайти нових друзів і навчитися справлятися з гнівом і роздратуванням? Приєднуйтесь до Романа і Максімільену і разом з ними змініть своє життя раз і назавжди!

Купити книгу «Коли леви стануть ручними. Як налагодити відносини з оточуючими , відкритися світові і опинитися на» Рафаелла Джордано в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Коли леви стануть ручними. Як налагодити відносини з оточуючими , відкритися світові і опинитися на" (Рафаелла Джордано) з ISBN 978-5-04-091113-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Le jour ou les lions mangeront de la salade verte
Перекладач
Наталія Озерська
Редактор
Е. Олійник
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
416
Формат
140x200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Рафаелла Джордано

Рецензії на книгу «Коли леви стануть ручними . Як налагодити відносини з оточуючими , відкритися світові і опинитися на».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами