Гегель : Введение в историю философии.Лекции по эстетике, Наука логики,Философия природы - Георг Вильгельм Фридрих Гегель (978-5-04-094438-5)

Гегель : Введение в историю философии.Лекции по эстетике, Наука логики,Философия природы - Георг Вильгельм Фридрих Гегель (978-5-04-094438-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 261
261 грн
  • ISBN: 978-5-04-094438-5
  • Код товару: 337011
Основні характеристики
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Гегель : Вступ до історії філософіі.Лекціі з естетики , Наука логіки , Філософія природи» Георг Вільгельм Фрідріх Гегель

Нова книга серії " Бібліотека вибраних творів " присвячена творчості великого німецького філософа Георга Гегеля , символу класичного німецького ідеалізму. Абсолютний дух і світова душа , глибоке проникнення в природу різних явищ людського буття - внесок Гегеля в філософські роздуми важко переоцінити , як і його вплив світову філософію. До збірки включені твори : " Вступ до історії філософії " , " Лекції з естетики " , " Наука логіки " , " Філософія природи ".

Купити книгу «Гегель : Вступ до історії філософіі.Лекціі з естетики , Наука логіки , Філософія природи» Георг Вільгельм Фрідріх Гегель в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Гегель : Вступ до історії філософіі.Лекціі з естетики , Наука логіки , Філософія природи" (Георг Вільгельм Фрідріх Гегель) з ISBN 978-5-04-094438-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
560
Формат
60x99/16 (130x215 мм)
Автор
Георг Вільгельм Фрідріх Гегель

Рецензії на книгу «Гегель : Вступ до історії філософіі.Лекціі з естетики , Наука логіки , Філософія природи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами