Всё самое любимое в рисунках В. Сутеева - Самуил Маршак, Корней Чуковский, Сергей Михалков, Алф Прёйсн, Лилиан Муур (978-5-17-110609-6)

Всё самое любимое в рисунках В. Сутеева - Самуил Маршак, Корней Чуковский, Сергей Михалков, Алф Прёйсн, Лилиан Муур (978-5-17-110609-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 401
401 грн
  • ISBN: 978-5-17-110609-6
  • Код товару: 337010
Основні характеристики
Перекладач: Валентин Островський
Редактор: Ю. Копилова
Вікова категорія: для дошкільного віку

Про книгу «Все найулюбленіше в малюнках В. Сутеева» Алф Прёйсн , Корній Чуковський , Ліліан Муур , Самуїл Маршак , Сергій Михалков

Вірші, оповідання, казки... Як не заблукати в різноманітті літератури для дітей? Адже свого малюка хочеться купувати все найкраще! І це не дивно: він же у вас найкращий у світі! Купивши книгу «Все найулюбленіше в малюнках В. Сутеева», ви точно не прогадаєте! Під її приємною пухкою обкладинкою прихована справжня скарбниця: С. Маршак, К. Чуковський, С. Михалков, Алф Прёйсн, Ліліан Муур і багато інших знайомі нам з дитинства імена. Всі твори супроводжують яскраві і добрі картинки знаменитого художника В. Сутеева! До книги "Все найулюбленіше в малюнках В. Сутеева" увійшли найкращі твори вітчизняних і зарубіжних авторів, таких як С. Маршак ( "Вусатий-смугастий"), К. Чуковський ( "Мойдодир", "Тараканіще" та інші), С. Михалков ( "Трезор", "Мій щеня", "Дядя Стьопа" та інші), Алф Прёйсн ( "Про козеня, який умів рахувати до десяти", "Веселий Новий рік"), Ліліан Муур ( "Крихітка Єнот і Той, хто сидить у ставку "), а також багато інших. Зручний формат книги дозволить Вам брати її з собою в поїздки, а відмінне зміст допоможе Вам і Вашій дитині не нудьгувати в дорозі. Для дітей до 3-х років.

Купити книгу «Все найулюбленіше в малюнках В. Сутеева» Алф Прёйсн , Корній Чуковський , Ліліан Муур , Самуїл Маршак , Сергій Михалков в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Все найулюбленіше в малюнках В. Сутеева" (Алф Прёйсн , Корній Чуковський , Ліліан Муур , Самуїл Маршак , Сергій Михалков) з ISBN 978-5-17-110609-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Валентин Островський
Редактор
Ю. Копилова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
145х160 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Алф Прёйсн , Корній Чуковський , Ліліан Муур , Самуїл Маршак , Сергій Михалков

Рецензії на книгу «Все найулюбленіше в малюнках В. Сутеева ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами