Взгляд внутрь болезни. Все секреты хронических и таинственных заболеваний и эффективные способы их полного исцеления - Энтони Уильям (978-5-04-099476-2)

Взгляд внутрь болезни. Все секреты хронических и таинственных заболеваний и эффективные способы их полного исцеления - Энтони Уильям (978-5-04-099476-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 263
263 грн
  • ISBN: 978-5-04-099476-2
  • Код товару: 337007
Основні характеристики
Назва оригіналу: Medical Medium
Перекладач: Михайло Табенкін
Редактор: В. Кутирева
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Погляд всередину хвороби. Всі секрети хронічних і таємничих захворювань і ефективні способи їх повн» Ентоні Вільям

Медіум Ентоні Вільям має унікальну здатність, даної йому від народження, - він контактує з таємничим Духом, який розповідає йому про стан здоров'я оточуючих людей. Вперше його дар проявився в чотирирічному віці, коли хлопчик визначив, що у бабусі рак легенів: хвороба була безсимптомною, але незабаром підтвердилася медичними аналізами. Завдяки своєму дару Ентоні буквально бачить стану людей і може допомогти їм відновити здоров'я. Серед його пацієнтів - голлівудські знаменитості, рок-зірки, бізнесмени, спортсмени та тисячі самих звичайних людей. Адже "медик-медіум" знає, як позбутися від захворювань, які сучасна медицина досі не може діагностувати або лікує неправильно. Але його методи - зовсім не "лагодження аури" і не "корекція біополя"; вони прості, раціональні і доступні кожному, хто готовий прислухатися до потреб свого організму і допомогти йому зцілитися.

Купити книгу «Погляд всередину хвороби. Всі секрети хронічних і таємничих захворювань і ефективні способи їх повн» Ентоні Вільям в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Погляд всередину хвороби. Всі секрети хронічних і таємничих захворювань і ефективні способи їх повн" (Ентоні Вільям) з ISBN 978-5-04-099476-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Medical Medium
Перекладач
Михайло Табенкін
Редактор
В. Кутирева
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
576
Формат
140x205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ентоні Вільям

Рецензії на книгу «Погляд всередину хвороби . Всі секрети хронічних і таємничих захворювань і ефективні способи їх повн».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами