Озвучиваем картинки (люди, животные, предметы - возгласы, крики, звуки). Пособие по восстановлению речи и письма у больных с грубой формой афазии - Татьяна Холманская, Е. Курзинер (978-5-88923-914-7)

Озвучиваем картинки (люди, животные, предметы - возгласы, крики, звуки). Пособие по восстановлению речи и письма у больных с грубой формой афазии - Татьяна Холманская, Е. Курзинер (978-5-88923-914-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 168
168 грн
  • ISBN: 978-5-88923-914-7
  • Код товару: 337000
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 124

Про книгу «Озвучуємо картинки ( люди , тварини , предмети - вигуки , крики , звуки ). Посібник з відновлення м» Е. Курзінер , Тетяна Холманских

Автори , логопеди Центру патології мови і нейрореабілітації під науковим керівництвом академіка РАО , професора В.М. Шкловського , рекомендують використовувати даний посібник як робочий зошит для занять з подолання грубих мовних порушень. Посібник можна використовувати як для растормаживания мови , так і для відновлення навичок письма і читання у хворих з афазією.

Купити книгу «Озвучуємо картинки ( люди , тварини , предмети - вигуки , крики , звуки ). Посібник з відновлення м» Е. Курзінер , Тетяна Холманских в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Озвучуємо картинки ( люди , тварини , предмети - вигуки , крики , звуки ). Посібник з відновлення м" (Е. Курзінер , Тетяна Холманских) з ISBN 978-5-88923-914-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
124
Формат
150х210 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Е. Курзінер , Тетяна Холманских

Рецензії на книгу «Озвучуємо картинки ( люди , тварини , предмети - вигуки , крики , звуки ) . Посібник з відновлення м».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами