Нейропсихолог в школе. Индивидуальный подход к детям с трудностями обучения в условиях общего образования. Пособие для педагогов, школьных психологов и родителей - Татьяна Ахутина, И. Камардина, Наталия Пылаева (978-5-88923-357-2)

Нейропсихолог в школе. Индивидуальный подход к детям с трудностями обучения в условиях общего образования. Пособие для педагогов, школьных психологов и родителей - Татьяна Ахутина, И. Камардина, Наталия Пылаева (978-5-88923-357-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 190
190 грн
  • ISBN: 978-5-88923-357-2
  • Код товару: 336999
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 56
Формат: 205x285 мм

Про книгу «Нейропсихолог в школі. Індивідуальний підхід до дітей з труднощами навчання в умовах загальної осві» Ахутина Т.В. , Камардіна І.О. , Пилаєва Н.М.

У переробленому і розширеному варіанті посібника "Нейропсихолог в школі" в науково точної і доступній формі представлені методи нейропсихологічне діагностики і корекції в школі. Воно містить короткі дані про загальних підставах нейропсихологического підходу до індивідуалізації навчання, до корекційно-розвиваючої допомоги. У ньому надаються практичні поради шкільним психологам, як проводити діагностичну роботу з групою дітей. Особливу увагу приділено методам спостереження за дитиною через "нейропсихологічні окуляри", так званої "стежить діагностиці". Ці методи можуть використовувати педагоги, щоб зрозуміти, як краще допомогти дитині. Коротко представлені нейропсихологічні методи корекційно-розвиваючої роботи. У другій частині посібника даються рекомендації вчителям і батькам по допомогу дітям з різними труднощами навчання. Детально йдеться про проблеми вирішення завдань і труднощі оволодіння читанням і письмом, освоєння слів на іноземній мові. Даються конкретні поради, наводяться приклади завдань та ігор. Даний варіант посібника підготовлений за планом лабораторії дослідження труднощів навчання ІПІО МГППУ.

Купити книгу «Нейропсихолог в школі. Індивідуальний підхід до дітей з труднощами навчання в умовах загальної осві» Ахутина Т.В. , Камардіна І.О. , Пилаєва Н.М. в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нейропсихолог в школі. Індивідуальний підхід до дітей з труднощами навчання в умовах загальної осві" (Ахутина Т.В. , Камардіна І.О. , Пилаєва Н.М.) з ISBN 978-5-88923-357-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
56
Формат
205x285 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.136
Автор
Ахутина Т.В. , Камардіна І.О. , Пилаєва Н.М.

Рецензії на книгу «Нейропсихолог в школі . Індивідуальний підхід до дітей з труднощами навчання в умовах загальної осві».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами