Лови момент! Как найти «изюминку» в любом сюжете и превратить его в захватывающую фотографию, выбирая правильный момент для съемки - Майкл Фриман (978-5-98124-657-9)

Лови момент! Как найти «изюминку» в любом сюжете и превратить его в захватывающую фотографию, выбирая правильный момент для съемки - Майкл Фриман (978-5-98124-657-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 1013
1 013 грн
  • ISBN: 978-5-98124-657-9
  • Код товару: 336930
Основні характеристики
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 208

Про книгу «Піймай мить! Як знайти « родзинку » в будь-якому сюжеті і перетворити його в захоплюючу фотографію ,» Майкл Фріман

Ця книга допоможе вам знайти "родзинку" навіть в самому рядовому сюжеті і перетворити його в захоплюючу фотографію, вибираючи правильний момент для зйомки, який необізнані називають "вдалим". В цій книзі: - Все прийоми, хитрощі та "фішки" творчої фотозйомки, якими користуються кращі фотографи світу і які може освоїти кожен навіть при зйомці аматорської фотокамерою. - Ловимо удачу за хвіст: як передбачити появу найвдаліших моментів, спостерігаючи за розвитком ситуації в кадрі і складається композицією знімка. - Дрібниці, що перетворюють пересічний знімок в шедевр фотографії: секрети переконливою композиції. - Пози, жести і міміка: як швидкоплинне рух людини в кадрі може дозволити заглянути в глибини його душі. - Терміновість, точність, швидкість: три інгредієнта в рецепті успішного знімка. - Хто ви - "пожежний", "будівельник" або "снайпер?" Три стилю пошуку і фіксації вдалих моментів. "Майстер-клас одного з кращих фотографів світу: 70 реальних фотосесій з практики роботи, унікальний концентрований досвід, накопичувалася десятиліттями. - Понад 700 фотографій та ілюстрацій з детальним аналізом творчих і технічних прийомів, використаних для їх створення, що показує, як і чому фотографії виходять вдалими. Потужний каталізатор творчих ідей для будь-якого фотографа!

Купити книгу «Піймай мить! Як знайти « родзинку » в будь-якому сюжеті і перетворити його в захоплюючу фотографію ,» Майкл Фріман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Піймай мить! Як знайти « родзинку » в будь-якому сюжеті і перетворити його в захоплюючу фотографію ," (Майкл Фріман) з ISBN 978-5-98124-657-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
208
Формат
255x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Майкл Фріман

Рецензії на книгу «Піймай мить! Як знайти « родзинку » в будь-якому сюжеті і перетворити його в захоплюючу фотографію ,».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами