Инструменты гигантов. Секреты успеха, приемы повышения продуктивности и полезные привычки выдающихся людей - Тимоти Феррис (978-5-98124-723-1)

Инструменты гигантов. Секреты успеха, приемы повышения продуктивности и полезные привычки выдающихся людей - Тимоти Феррис (978-5-98124-723-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 793
793 грн
  • ISBN: 978-5-98124-723-1
  • Код товару: 336928
Основні характеристики
Назва оригіналу: Tools of Titans
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Інструменти гігантів. Секрети успіху , прийоми підвищення продуктивності і корисні звички видатних» Тімоті Ферріс

Протягом двадцяти років Тім Ферріс, автор бестселера "Як працювати по 4 години на тиждень", колекціонував прийоми і секрети підвищення продуктивності тих видатних людей, з якими йому доводилося зустрічатися, від успішних підприємців і спортсменів світового класу до всесвітньо відомих письменників і зірок шоу- бізнесу. Всі вони публіковані в цій книзі. Крім сотень інших секретів, хитрощів і прийомів підвищення продуктивності, ви дізнаєтеся: - Як знаходити і тестувати нові бізнес-ідеї за технологією легендарного підприємця та інвестора Кремнієвої долини Марка Андреєссена. - Як підібрати прості ранкові ритуали, які допоможуть вам почати новий день. - Як перетворювати слабкості і недоліки в переваги і гідності за методикою режисера і продюсера Роберта Родрігеса, прозваного "голлівудським чарівником". - Як досягти успіху в будь-якій справі, використовуючи "стратегію полотна" Райана Холідея, якщо у вас немає капіталу, зв'язків і досвіду роботи. - Який психологічний зброю використовував Арнольд Шварценеггер на змаганнях з бодібілдингу і як він заробляв мільйони ще до того, як став кінозіркою. - Як долати творчі кризи за рецептом Пауло Коельо, автора бестселера "Алхімік". - Як витягувати уроки з невдач і поразок за методикою спецпідрозділів "морських котиків" ВМФ США. - Як побудувати гармонійне життя без суєти і стресів, використовуючи концепцію простоти і неробства письменника і карикатуриста Тіма Крейдер. - Як подолати свої страхи і розвинути впевненість в собі за методикою видатного актора, володаря премій "Оскар" і "Греммі" Джеймі Фокса. Ким би ви не були і в якій би життєвої ситуації не опинилися, в цій книзі ви знайдете концентрований життєвий досвід сотень успішних людей і цілий арсенал ефективних інструментів, які обов'язково допоможуть вам досягти поставлених цілей.

Купити книгу «Інструменти гігантів. Секрети успіху , прийоми підвищення продуктивності і корисні звички видатних» Тімоті Ферріс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Інструменти гігантів. Секрети успіху , прийоми підвищення продуктивності і корисні звички видатних" (Тімоті Ферріс) з ISBN 978-5-98124-723-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Tools of Titans
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
672
Формат
170х240 мм
Автор
Тімоті Ферріс

Рецензії на книгу «Інструменти гігантів . Секрети успіху , прийоми підвищення продуктивності і корисні звички видатних ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами