Юбки и брюки. Конструирование. Система кроя «М. Мюллер и сын» - Маргарета Штиглер, Луиза Кролопп (978-5-98744-141-1)

Юбки и брюки. Конструирование. Система кроя «М. Мюллер и сын» - Маргарета Штиглер, Луиза Кролопп (978-5-98744-141-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 1989
1 989 грн
  • ISBN: 978-5-98744-141-1
  • Код товару: 336919
Основні характеристики
Перекладач: Ірина Філічкін
Редактор: Світлана Костенко
Мова: російська

Про книгу «Спідниці та брюки. Конструювання. Система крою « М. Мюллер і син »» Луїза Кролопп , Маргарета Штіглер

Модні тенденції приходять і йдуть, а методи конструювання залишаються. Їх використовують для розробки лекал в швейної промисловості та індивідуальному виробництві одягу. У кожному новому виданні існуюча понад сто років методика крою "М. Мюллер і син "допрацьовується і розвивається. Розмірні ознаки, конструкції, пояснення до зображень відповідають сучасним науковим досягненням. Цей підручник не претендує на роль модного журналу, а пропонує фундаментальні знання. Різноманітність запропонованих моделей спідниць і брюк, а також способів оформлення низу, пояси і кишень може бути успішно використано в різних модних напрямках. Тут запропоновані як нові конструкції, так і моделювання на базові основи, в тому числі моделювання та конструювання за індивідуальними замовленнями на фігури з відхиленнями від умовно-типових. Підручник призначений для індивідуального вивчення початківцям, а також як довідковий посібник для майстрів, що мають досвід конструювання. Наша мета: за допомогою наочних конструкцій і коротких пояснень до них помістити велику інформацію, що відповідає вимогам кожного користувача.

Купити книгу «Спідниці та брюки. Конструювання. Система крою « М. Мюллер і син »» Луїза Кролопп , Маргарета Штіглер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Спідниці та брюки. Конструювання. Система крою « М. Мюллер і син »" (Луїза Кролопп , Маргарета Штіглер) з ISBN 978-5-98744-141-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ірина Філічкін
Редактор
Світлана Костенко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
245x340 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Луїза Кролопп , Маргарета Штіглер

Рецензії на книгу «Спідниці та брюки . Конструювання . Система крою « М. Мюллер і син » ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами