Развиваем речь с нейропсихологом. Комплект материалов для работы с детьми старшего дошкольного и младшего школьного возраста - Анастасия Сунцова, Светлана Курдюкова (978-5-98563-565-2)

Развиваем речь с нейропсихологом. Комплект материалов для работы с детьми старшего дошкольного и младшего школьного возраста - Анастасия Сунцова, Светлана Курдюкова (978-5-98563-565-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 459
459 грн
  • ISBN: 978-5-98563-565-2
  • Код товару: 336897
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: пакет
Формат: 210x295 мм
Автор: Анастасія Сунцова , Світлана Курдюкова

Про книгу «Розвиваємо мова з нейропсихологом. Комплект матеріалів для роботи з дітьми старшого дошкільного і м» Анастасія Сунцова , Світлана Курдюкова

Видання спрямоване на підвищення рівня мовного розвитку дитини. У методичному посібнику представлений нейропсихологический підхід до розвитку мовлення , описані її види , функції та основні етапи розвитку , а також причини різних порушень. У ньому міститься безліч захоплюючих вправ , які допомагають розвинути і збагатити мова. Матеріали для вправ барвисто оформлені і дуже зручні в роботі. Комплект призначений для широкого кола фахівців , що працюють з дітьми , і всіх батьків , вдумливо відносяться до розвитку дитини.

Купити книгу «Розвиваємо мова з нейропсихологом. Комплект матеріалів для роботи з дітьми старшого дошкільного і м» Анастасія Сунцова , Світлана Курдюкова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розвиваємо мова з нейропсихологом. Комплект матеріалів для роботи з дітьми старшого дошкільного і м" (Анастасія Сунцова , Світлана Курдюкова) з ISBN 978-5-98563-565-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
пакет
Формат
210x295 мм
Автор
Анастасія Сунцова , Світлана Курдюкова

Рецензії на книгу «Розвиваємо мова з нейропсихологом . Комплект матеріалів для роботи з дітьми старшого дошкільного і м».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами