Мужчины с Марса, женщины с Венеры. Курс исполнения желаний. Даже если вы не верите в магию и волшебство - Джон Грэй (978-5-17-106446-4)

Мужчины с Марса, женщины с Венеры. Курс исполнения желаний. Даже если вы не верите в магию и волшебство - Джон Грэй (978-5-17-106446-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 110
110 грн
  • ISBN: 978-5-17-106446-4
  • Код товару: 336853
Основні характеристики
Автор: Джон Грей
Назва оригіналу: Practical Miracles for Mars and Venus
Перекладач: П. Шевцов
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Чоловіки з Марса , жінки з Венери. Курс здійснення мрій. Навіть якщо ви не вірите в магію і чаклун» Джон Грей

Чоловіки з Марса, жінки з Венери. Курс здійснення мрій. Навіть якщо ви не вірите в магію і волшебство.Псіхолог Джон Грей відомий у всьому світі як провідний фахівець в області людських відносин. Його книги про чоловіків з Марса, жінок з Венери переведені на 40 мов і видані мільйонними тиражами! У цій книзі метр психології ділиться з вами одним з головних своїх секретів - він вчить мистецтву виконувати бажання і творити чудеса! Як зцілити недуги? Як домогтися успіху в житті? Як знайти ідеальну фігуру і... ідеальну любов? Якими б не були ваші бажання - їх можна здійснити! Тому що в будь-якому з нас є здатність творити практичні чудеса. Ця сила дана нам від народження. Згадайте історії про неймовірний зцілення, запаморочливий кар'єрний ріст або перетворення з жебрака в мільйонера! Всі їхні герої зуміли відкрити в собі цю Силу! Дев'ять керівних принципів, розроблених Джоном Греєм, допоможуть і вам розвинути дивовижну здатність - творити чудеса. Застосуйте ці принципи на практиці і переконайтеся - бажання збуваються!

Купити книгу «Чоловіки з Марса , жінки з Венери. Курс здійснення мрій. Навіть якщо ви не вірите в магію і чаклун» Джон Грей в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чоловіки з Марса , жінки з Венери. Курс здійснення мрій. Навіть якщо ви не вірите в магію і чаклун" (Джон Грей) з ISBN 978-5-17-106446-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Practical Miracles for Mars and Venus
Перекладач
П. Шевцов
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
352
Формат
125х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джон Грей

Рецензії на книгу «Чоловіки з Марса , жінки з Венери . Курс здійснення мрій . Навіть якщо ви не вірите в магію і чаклун».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами