Sol tenebrarum: оккультное изучение меланхолии. Книга Мефисто: Гримуар Пути Левой Руки Фаустианской традиции - Айсенет Мейсон (978-5-519-65871-3)

Sol tenebrarum: оккультное изучение меланхолии. Книга Мефисто: Гримуар Пути Левой Руки Фаустианской традиции - Айсенет Мейсон (978-5-519-65871-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 879
879 грн
  • ISBN: 978-5-519-65871-3
  • Код товару: 336829
Основні характеристики
Перекладач: баньши Дану
Редактор: Анна Афанасьєва
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Sol tenebrarum : окультне вивчення меланхолії. Книга Мефисто : Грімуар Шляхи Лівої Руки фаустианско» Айсенет Мейсон

Магія Некрономикона заснована на снах, видіннях і передачах з планів і вимірювань по ту сторону відомого нам світу. Сила міфічного томи ховається в його незбагненності і загадковості - це книга з безмежним потенціалом, яка ніколи не була закінчена і пише себе руками тих, хто отримує її гнозис. Це видання глибоко вивчає магічну традицію, розглядаючи традицію Міфу Ктулху з перспективи практика, надаючи застосовні методи роботи як для новачків, так і для просунутих магів. Тут представлені магічні концепції і техніки їх практичного використання з контексті Гнозис Некрономикона: пакти і церемонії, астральні подорожі, магія сну, скраінг і подорож по брами в міжзоряні вимірювання, евокаціі, інвокаціі, сексуальна магія, самоініціація, некромантия, мистецтво жертвопринесення і багато іншого. Ці техніки дозволяють зробити зрушення в свідомості, завдяки якому ми можемо випробувати енергії Старих, які зазвичай недоступні для мирського сприйняття. Ці стародавні істоти, вічно мінливі, представляють еволюційний потенціал людського розуму - те, чим ми можемо стати, якщо зуміємо переступити обмеження людської природи.

Купити книгу «Sol tenebrarum : окультне вивчення меланхолії. Книга Мефисто : Грімуар Шляхи Лівої Руки фаустианско» Айсенет Мейсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Sol tenebrarum : окультне вивчення меланхолії. Книга Мефисто : Грімуар Шляхи Лівої Руки фаустианско" (Айсенет Мейсон) з ISBN 978-5-519-65871-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
баньши Дану
Редактор
Анна Афанасьєва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
418
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.788
Автор
Айсенет Мейсон

Рецензії на книгу «Sol tenebrarum : окультне вивчення меланхолії . Книга Мефисто : Грімуар Шляхи Лівої Руки фаустианско».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами