Травма и психологическая помощь - Зураб Беберашвили, Нодар Сарджвеладзе, Дареджан Джавахишвили, Наталья Сарджвеладзе (978-5-89357-386-2)

Травма и психологическая помощь - Зураб Беберашвили, Нодар Сарджвеладзе, Дареджан Джавахишвили, Наталья Сарджвеладзе (978-5-89357-386-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 333
333 грн
  • ISBN: 978-5-89357-386-2
  • Код товару: 336827
Основні характеристики
Редактор: Е. Лунякова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 182

Про книгу «Травма і психологічна допомога» Дареджан Джавахішвілі , Зураб Беберашвілі , Наталя Сарджвеладзе , Нодар Сарджвеладзе

Книга в доступній формі розкриває основні психологічні причини і механізми психічної травми і способи допомоги травмованим особам. У книзі узагальнено багатий досвід авторів по психологічної допомоги біженцям та жертвам соціальних і етнічних конфліктів. Адресується психологам , представникам інших професій, що допомагають і широкої аудиторії.

Купити книгу «Травма і психологічна допомога» Дареджан Джавахішвілі , Зураб Беберашвілі , Наталя Сарджвеладзе , Нодар Сарджвеладзе в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Травма і психологічна допомога" (Дареджан Джавахішвілі , Зураб Беберашвілі , Наталя Сарджвеладзе , Нодар Сарджвеладзе) з ISBN 978-5-89357-386-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Лунякова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
182
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дареджан Джавахішвілі , Зураб Беберашвілі , Наталя Сарджвеладзе , Нодар Сарджвеладзе

Рецензії на книгу «Травма і психологічна допомога ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами