Чистый язык и символическое моделирование. Эффективный коучинг через метафоры - Уэнди Салливан, Джуди Рэз (978-5-88875-102-2)

Чистый язык и символическое моделирование. Эффективный коучинг через метафоры - Уэнди Салливан, Джуди Рэз (978-5-88875-102-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 880
880 грн
  • ISBN: 978-5-88875-102-2
  • Код товару: 336787
Основні характеристики
Назва оригіналу: Clean Language: Revealing Metaphors and Opening Minds
Перекладач: Олег Матвєєв
Редактор: Віра Заведееви
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Чистий мову і символічне моделювання. Ефективний коучинг через метафори» Джуді РЕЗ , Уенді Салліван

Чистий мову і Символічне моделювання (чя і СІМ) - нова, абсолютно унікальна методика роботи з переживаннями, що призводить до разюче глибокому і чистому усвідомлення найпотаємніших і ніякими іншими методиками не виявляється шарів свідомості і підсвідомості. Її можна використовувати в роботі з іншими або самостійно в самих різних сферах життя - в саморозвитку, самопроясненіі, психотерапії, коучинг, бізнесі, управлінні, відносинах, командоутворення і так далі. Список застосувань чя і СІМ зростає з кожним днем. І кожне усвідомлення, кожне нове розуміння буде вироблено вами виключно на основі свого власного досвіду і своїх власних переживань, а не чужий нав'язаної моделі - СІМ допомагає кожному змоделювати своє власне рішення свого унікального запиту. СІМ дозволяє людині виявити приховані в ньому ресурси, що підтверджує досвід сотень людей, які пройшли тренінги з СІМ і освоїли цю методику.

Купити книгу «Чистий мову і символічне моделювання. Ефективний коучинг через метафори» Джуді РЕЗ , Уенді Салліван в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чистий мову і символічне моделювання. Ефективний коучинг через метафори" (Джуді РЕЗ , Уенді Салліван) з ISBN 978-5-88875-102-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Clean Language: Revealing Metaphors and Opening Minds
Перекладач
Олег Матвєєв
Редактор
Віра Заведееви
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
252
Формат
145х210 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.331
Автор
Джуді РЕЗ , Уенді Салліван

Рецензії на книгу «Чистий мову і символічне моделювання . Ефективний коучинг через метафори ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами