Арт-коучинг на практике. Как EMDR, танец и рисование могут легко изменить жизнь женщины за 21 день - Гуляева И.В. (978-5-9573-2918-3)

Арт-коучинг на практике. Как EMDR, танец и рисование могут легко изменить жизнь женщины за 21 день - Гуляева И.В. (978-5-9573-2918-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 439
439 грн
  • ISBN: 978-5-9573-2918-3
  • Код товару: 336777
Основні характеристики
Автор: Гуляєва І.В.
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 224

Про книгу «Арт - коучинг на практиці. Як EMDR , танець і малювання можуть легко змінити життя жінки за 21 день» Гуляєва І.В.

Сімейне щастя, затишний будинок, улюблена робота, радісні зустрічі з друзями, подорожі... Іноді здається, що так буває тільки в кіно. Але щоб змінити своє життя, зовсім не обов'язково міняти себе. Досить дозволити собі бути справжньою, прийняти свої особливості і навчитися ними користуватися. І цього можна досягти лише за 21 день. Інна Гуляєва пропонує вашій увазі експрес-програму Арт-коучингу, яка включає в себе найефективніші практики - EMDR, інтуїтивну живопис і танець FreedomDance. Всього за 3 тижні ви зможете докорінно змінити свої несвідомі установки, які заважали вам реалізовувати свої цілі, виявите свої сильні сторони і навчитеся активніше задіювати їх в життя. Ви на своєму досвіді переконаєтеся, що можна розвиватися, досягати успіху і відчувати радість кожен день, замість того, щоб змушувати і мучити себе планами, термінами і словом "треба".

Купити книгу «Арт - коучинг на практиці. Як EMDR , танець і малювання можуть легко змінити життя жінки за 21 день» Гуляєва І.В. в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Арт - коучинг на практиці. Як EMDR , танець і малювання можуть легко змінити життя жінки за 21 день" (Гуляєва І.В.) з ISBN 978-5-9573-2918-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.368
Автор
Гуляєва І.В.

Рецензії на книгу «Арт - коучинг на практиці . Як EMDR , танець і малювання можуть легко змінити життя жінки за 21 день».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами