Выдающийся руководитель. Как обеспечить бизнес-прорыв и вывести компанию в лидеры отрасли - Игорь Немировский, Инна Старожукова (978-5-9500-9622-8)

Выдающийся руководитель. Как обеспечить бизнес-прорыв и вывести компанию в лидеры отрасли - Игорь Немировский, Инна Старожукова (978-5-9500-9622-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 375
375 грн
  • ISBN: 978-5-9500-9622-8
  • Код товару: 336751
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 400
Формат: 165x235 мм

Про книгу «Видатний керівник. Як забезпечити бізнес - прорив і вивести компанію в лідери галузі» Ігор Немировський , Інна Старожукова

У книзі ви пізнаєте про сьогодення бізнес-прорив, виступаючим істотною метою кожного ділової людини. Це не просто книга, а справжній керівник, який дозволить провести тонку лінію між сьогоднішнім днем ??і тим, що ми хочемо випробувати в нашому майбутньому. Книга заслуговує на увагу завдяки тому, що тут ви ознайомитеся з найоптимальнішими варіантами практик менеджменту і інструменти для її використання. Кожен бажаючий стати в подальшому підприємцем може знайти авторську розробку, яка дозволить стати справжнім ділком. З цією книгою ви зможете не тільки обрати точний підхід до роботи, але і змінити уявну установку. Думаєте, що основоположна проблема при створенні системи управління належить людям? Ні, тут головне правильно обрати результативну систему, критерії оцінювання бажаного і фактичного підходу до своєї роботи. Авторами цієї книги є Немирівський Ігор - коуч, консультант та експерт в області лідерства, управління та особистісного зростання і Старожукова Інна, яка є відмінним бізнес-тренером, який протягом 16 років результативно веде свою діяльність в управлінні в управлінні великим бізнесом і фінансами структур холдингу.

Купити книгу «Видатний керівник. Як забезпечити бізнес - прорив і вивести компанію в лідери галузі» Ігор Немировський , Інна Старожукова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Видатний керівник. Як забезпечити бізнес - прорив і вивести компанію в лідери галузі" (Ігор Немировський , Інна Старожукова) з ISBN 978-5-9500-9622-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ігор Немировський , Інна Старожукова

Рецензії на книгу «Видатний керівник . Як забезпечити бізнес - прорив і вивести компанію в лідери галузі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами