Куриный бульон для души. Все будет хорошо! 101 история со счастливым концом - Джек Кэнфилд, Марк Виктор Хансен, Эми Ньюмарк (978-5-699-99814-2)

Куриный бульон для души. Все будет хорошо! 101 история со счастливым концом - Джек Кэнфилд, Марк Виктор Хансен, Эми Ньюмарк (978-5-699-99814-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 145
145 грн
  • ISBN: 978-5-699-99814-2
  • Код товару: 336718
Основні характеристики
Назва оригіналу: Chicken Soup for the Soul: Think Positive
Перекладач: Заур Мамедьяров
Редактор: А. Хацаева
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Курячий бульйон для душі. Все буде добре! 101 історія зі щасливим кінцем» Джек Кенфілд , Марк Віктор Хансен , Емі Ньюмарк

У дитинстві, коли ви хворіли, ваша бабуся давала вам курячий бульйон. Сьогодні харчування і турбота потрібні вашій душі. Маленькі історії з "Курячого бульйону" - зцілять душевні рани і зміцнять дух, дадуть вашим мріям нові крила і відкриють секрет найбільшого щастя - щастя ділитися і любити. На що витратити останні гроші, коли втратив роботу? Звичайно, на стартап! Бренда втратила в автокатастрофі сім'ю, але знайшла в собі сили почати все знову. Шон вирішив бути щасливим, незважаючи на ВІЛ-статус. Втративши роботу, Метт і подумати не міг, що це стане для нього великою удачею. Виявляється, щоб провести найкращий відпустку в життя, Шейле з чоловіком потрібно було втратити паспорт і всі гроші. Важко сумувати, катаючись на велосипеді. І інші 95 вражаючих історій, від яких ви не зможете відірватися.

Купити книгу «Курячий бульйон для душі. Все буде добре! 101 історія зі щасливим кінцем» Джек Кенфілд , Марк Віктор Хансен , Емі Ньюмарк в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Курячий бульйон для душі. Все буде добре! 101 історія зі щасливим кінцем" (Джек Кенфілд , Марк Віктор Хансен , Емі Ньюмарк) з ISBN 978-5-699-99814-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Chicken Soup for the Soul: Think Positive
Перекладач
Заур Мамедьяров
Редактор
А. Хацаева
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
464
Формат
135х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джек Кенфілд , Марк Віктор Хансен , Емі Ньюмарк

Рецензії на книгу «Курячий бульйон для душі . Все буде добре! 101 історія зі щасливим кінцем ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами