Вязание на лумах для начинающих. Просто, быстро, красиво. Техника, узоры, изделия - Анна Зайцева (978-5-699-80984-4)

Вязание на лумах для начинающих. Просто, быстро, красиво. Техника, узоры, изделия - Анна Зайцева (978-5-699-80984-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 112
112 грн
  • ISBN: 978-5-699-80984-4
  • Код товару: 336625
Основні характеристики
Редактор: Юлія Драмашко
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «В'язання на лумах для початківців. Просто , швидко , красиво. Техніка , візерунки , вироби» Анна Зайцева

Новий час народжує нові методи і техніки в'язання! Ручний в'язальний верстат лум (loom, англ.) Вже став звичним інструментом поряд з гачком і спицями. На лумах в'язати простіше і швидше, саме тому їх вибирають ті, у кого немає часу або терпіння глибоко освоювати непросту науку в'язання, а створювати красиві і модні речі ручної роботи дуже хочеться. На лумах можна пов'язати абсолютно все: шапки, шарфи, шкарпетки, шалі, джемпери та рукавиці. А сам верстат настільки простий, що не тільки доступний кожному, але і зробити його своїми руками не складе ніяких труднощів. У книзі ви знайдете докладні покрокові інструкції з освоєння в'язання на лумах з абсолютного нуля і до рівня, що дозволяє самостійно створювати красиві речі. Набір петель, закриття краю, моделювання вироби та багато-багато іншого. Все це забезпечено схемами, детальними поясненнями і яскравими ілюстраціями, а кілька сучасних і красивих тренувальних проектів дозволять закріпити отримані теоретичні навички. Тепер в'язання воістину доступно кожному, впорається навіть дитина!

Купити книгу «В'язання на лумах для початківців. Просто , швидко , красиво. Техніка , візерунки , вироби» Анна Зайцева в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "В'язання на лумах для початківців. Просто , швидко , красиво. Техніка , візерунки , вироби" (Анна Зайцева) з ISBN 978-5-699-80984-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Юлія Драмашко
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
64
Формат
160х235 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Анна Зайцева

Рецензії на книгу «В'язання на лумах для початківців . Просто , швидко , красиво . Техніка , візерунки , вироби ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами