Маршрут построен! Применение карт путешествия потребителя для повышения продаж и лояльности - Илья Балахнин (978-5-9908133-2-8)

Маршрут построен! Применение карт путешествия потребителя для повышения продаж и лояльности - Илья Балахнин (978-5-9908133-2-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 299
299 грн
  • ISBN: 978-5-9908133-2-8
  • Код товару: 336621
Основні характеристики
Редактор: К. Бакаєв
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 112

Про книгу «Маршрут побудований ! Застосування карт подорожі споживача для підвищення продажів і лояльності» Ілля Балахнин

Для створення успішного бізнесу недостатньо мати хороший продукт і вкладати кошти в його просування. Потрібно «зустрічати» споживача в кожній «точці контакту» з вашою пропозицією - від виникнення потреби до оцінки відбувся досвіду - і вибудовувати маркетингову стратегію, враховуючи особливості поведінки клієнта в кожній такій точці. У книзі Іллі Балахнина ви знайдете принципи роботи з подорожжю клієнта і зможете створити власну «карту подорожі споживача» і вибудувати ефективну комунікацію на кожному етапі зіткнення з вашим продуктом.

Купити книгу «Маршрут побудований ! Застосування карт подорожі споживача для підвищення продажів і лояльності» Ілля Балахнин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Маршрут побудований ! Застосування карт подорожі споживача для підвищення продажів і лояльності" (Ілля Балахнин) з ISBN 978-5-9908133-2-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
К. Бакаєв
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
112
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ілля Балахнин

Рецензії на книгу «Маршрут побудований ! Застосування карт подорожі споживача для підвищення продажів і лояльності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами