Развитие мозга. Как читать быстрее, запоминать лучше и добиваться больших целей - Роджер Сайп (978-5-00117-482-0)

Развитие мозга. Как читать быстрее, запоминать лучше и добиваться больших целей - Роджер Сайп (978-5-00117-482-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 413
413 грн
  • ISBN: 978-5-00117-482-0
  • Код товару: 336619
Основні характеристики
Автор: Роджер Сайп
Назва оригіналу: Train Your Brain For Success
Перекладач: Юлія Корнілович
Редактор: Ольга Світовит
Мова: російська

Про книгу «Розвиток мозку. Як читати швидше , запам'ятовувати краще і добиватися великих цілей» Роджер Сайп

Ми всі хочемо процвітати, ставити рекорди і впливати на світ, але далеко не всі з нас реалізують свій потенціал повністю. Прагнучи рости і розвиватися як особистість, ми шукаємо відповіді у нестямі - секретні формули, диво-засоби, які обіцяють дати нам миттєвий результат. Але найчастіше відповідь в нас самих - ми не вміємо ефективно використовувати можливості свого мозку. У книзі Роджера Сайпа, тренера і консультанта в області самовдосконалення, ви знайдете перевірені методики прискореного навчання, постійного розвитку та досягнення рекордних показників. Вони цікаві в освоєнні і легкі в застосуванні. І хоча чарівних засобів в цій книзі немає, результати здадуться вам справжнім дивом: - запам'ятовувати інформацію в три рази краще; - читати в два, три або навіть чотири рази швидше; - формулювати заряджають енергією цілі і досягати їх; - усвідомлювати і долати ментальні бар'єри; - розпоряджатися часом, щоб його вистачало на все дійсно важливе; - керувати своєю енергією протягом дня; - а також зрозуміти своє головне призначення в житті. Ця книга замінить собою відразу кілька видань, присвячених розвитку пам'яті, інтелекту, скорочтению і управління енергією. Читайте її з олівцем в руці, записуйте свої думки і виконуйте всі вправи, пропоновані автором, і ви піднімете свої результати на новий рівень.

Купити книгу «Розвиток мозку. Як читати швидше , запам'ятовувати краще і добиватися великих цілей» Роджер Сайп в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розвиток мозку. Як читати швидше , запам'ятовувати краще і добиватися великих цілей" (Роджер Сайп) з ISBN 978-5-00117-482-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Train Your Brain For Success
Перекладач
Юлія Корнілович
Редактор
Ольга Світовит
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Роджер Сайп

Рецензії на книгу «Розвиток мозку . Як читати швидше , запам'ятовувати краще і добиватися великих цілей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами