Пациент и психоаналитик. Основы психоаналитического процесса - Джозеф Сандлер, Кристофер Дэр, Алекс Холдер (978-5-8291-2242-3)

Пациент и психоаналитик. Основы психоаналитического процесса - Джозеф Сандлер, Кристофер Дэр, Алекс Холдер (978-5-8291-2242-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 322
322 грн
  • ISBN: 978-5-8291-2242-3
  • Код товару: 336543
Основні характеристики
Перекладач: Валерій Зеленський
Редактор: Давид Дамте
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Пацієнт і психоаналітик. Основи психоаналітичного процесу» Алекс Холдер , Джозеф Сандлер , Крістофер Дер

Тема даного дослідження - основні клінічні теми психоаналізу. Автори книги є висококваліфікованими міжнародно-визнаними фахівцями в області психоаналізу. У своєму дослідженні вони намагаються історично простежити появу і розвиток таких широковживаних термінів, як "перенесення", "контрперенос", "опір", "відреагування", "інсайт", "інтерпретація" і ін., Вказуючи на відмінність у використанні цих понять різними авторами та представниками різних шкіл в психоаналізі. В процесі обговорення прояснюється чітка картина взаємовідносин між психоаналітиком і пацієнтом в різних клінічних ситуаціях. Книга рекомендується як всім фахівцям в області психотерапії, так і широкому колу читачів, які цікавляться даною галуззю гуманітарного та медичного знання.

Купити книгу «Пацієнт і психоаналітик. Основи психоаналітичного процесу» Алекс Холдер , Джозеф Сандлер , Крістофер Дер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Пацієнт і психоаналітик. Основи психоаналітичного процесу" (Алекс Холдер , Джозеф Сандлер , Крістофер Дер) з ISBN 978-5-8291-2242-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Валерій Зеленський
Редактор
Давид Дамте
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
196
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Алекс Холдер , Джозеф Сандлер , Крістофер Дер

Рецензії на книгу «Пацієнт і психоаналітик . Основи психоаналітичного процесу ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами