Теория и история искусствознания. ХХ век. Духовно-исторический метод. Социология искусства. Иконология - Виктор Арсланов (978-5-8291-1802-0)

Теория и история искусствознания. ХХ век. Духовно-исторический метод. Социология искусства. Иконология - Виктор Арсланов (978-5-8291-1802-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 242
242 грн
  • ISBN: 978-5-8291-1802-0
  • Код товару: 336528
Основні характеристики
Редактор: Е. Тюрин
Серія: Концепції
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Теорія та історія мистецтвознавства. ХХ століття. Духовно - історичний метод. Соціологія мистецтв» Віктор Арсланов

Книга є четвертим томом п'ятитомної навчального посібника «Теорія та історія мистецтвознавства». Перший том навчального посібника - «Античність. Середньовіччя. Відродження », другий -« Просвещение. Ф. Шеллінг і Г. Гегель », третій -« XX століття. Формальна школа », завершальний том навчального посібника присвячений мистецтвознавства епохи постмодерну. Автор досліджує історію і теорію європейського мистецтвознавства на основі методології російського філософсько-естетичний-ського «течії» 30-х рр. XX ст., Який бачив свою мету у відродженні спадщини світової класичної культури. Даний том присвячений основним західноєвропейським мистецтвознавчим школам другій третині XX ст., Що розвивалися в дискусії і подоланні формальної школи в мистецтвознавстві. Матеріал викладається таким чином, щоб видання могло послужити одним з навчальних посібників для аспірантів, які вивчають філософію і історію науки за спеціальністю «Мистецтвознавство», і для студентів, слухачів курс лекцій «Теорія та історія мистецтвознавства».

Купити книгу «Теорія та історія мистецтвознавства. ХХ століття. Духовно - історичний метод. Соціологія мистецтв» Віктор Арсланов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Теорія та історія мистецтвознавства. ХХ століття. Духовно - історичний метод. Соціологія мистецтв" (Віктор Арсланов) з ISBN 978-5-8291-1802-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Тюрин
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
280
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.418
Автор
Віктор Арсланов

Рецензії на книгу «Теорія та історія мистецтвознавства . ХХ століття . Духовно - історичний метод . Соціологія мистецтв».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами