Модный гардероб для текстильной куклы в стиле Тильда. Полное практическое руководство - Екатерина Привалова (978-5-04-088882-5)

Модный гардероб для текстильной куклы в стиле Тильда. Полное практическое руководство - Екатерина Привалова (978-5-04-088882-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 341
341 грн
  • ISBN: 978-5-04-088882-5
  • Код товару: 336510
Основні характеристики
Редактор: Ю. Драмашко
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Модний гардероб для текстильної ляльки в стилі Тільда. Повний практичний посібник» Катерина Привалова

Саморобна текстильна лялька все більше завойовує серця не тільки дітей, а й дорослих! Її легко зшити самостійно, вона душевна, екологічна, а який простір для фантазії! Будь-які образи, будь-які настрої, будь-які стилі! Одягнеш просту примітивну лялечку, і у тебе в руках то наївна панночка, то стильне дівча-підліток, то манірна леді! Ця книга допоможе реалізувати будь-які модні бажання! З її допомогою ви зшиє повний гардероб для зробленої своїми руками ляльки. Дві викрійки ляльки в натуральну величину, докладні інструкції по її виготовленню. І море якісної стильного одягу, від святкової до спортивної, з точними викрійками і покроковими ілюстрованими майстер-класами! І звичайно, взуття, аксесуари! Від клатча до стильного спортивного рюкзака, від ляпанець до бальних туфельок! Завдяки докладним поясненням кожного кроку з роботою впорається навіть підліток! Удачі вам у творчості! Прекрасне проведення часу для дорослих, уроки відмінно смаку та шиття для дітей! Чудовий подарунок для всієї родини!

Купити книгу «Модний гардероб для текстильної ляльки в стилі Тільда. Повний практичний посібник» Катерина Привалова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Модний гардероб для текстильної ляльки в стилі Тільда. Повний практичний посібник" (Катерина Привалова) з ISBN 978-5-04-088882-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Ю. Драмашко
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
144
Формат
205х255 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Катерина Привалова

Рецензії на книгу «Модний гардероб для текстильної ляльки в стилі Тільда . Повний практичний посібник ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами