Детские куклы из ткани по вальдорфской технологии. Классические выкройки и мастер-классы - Елена Сабитова (978-5-04-093452-2)

Детские куклы из ткани по вальдорфской технологии. Классические выкройки и мастер-классы - Елена Сабитова (978-5-04-093452-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 675
675 грн
  • ISBN: 978-5-04-093452-2
  • Код товару: 336509
Основні характеристики
Редактор: Ю. Драмашко
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Дитячі ляльки з тканини з вальдорфської технології. Класичні викрійки і майстер - класи» Олена Сабитова

Текстильну ігрову ляльку, зшиту по вальдорфської технології, вже оцінили всі сучасні батьки. Адже це не просто іграшка, а унікальний педагогічний інструмент, що дозволяє виховувати дитину відповідно до його індивідуальністю, з повагою до його особистості. Вона екологічна, зроблена виключно з натуральних матеріалів, точно відповідає віку дитини та її потреб, залишаючи простір для фантазії і розвитку емоційності. У книзі ви знайдете авторські інтерпретації всіх видів текстильної ляльки з докладними покроковими поясненнями, зрозумілі інструкції, безліч барвистих ілюстрацій і, звичайно, викрійки у натуральну величину. Щоб пошити таку ляльку, не потрібні навіть навички шиття, досить просто вміти тримати голку в руках. Подаруйте своїм дітям милу, теплу, зшиту маминими або бабусиними руками ляльку! Найбільш затребувана в Росії і за кордоном дитяча ігрова педагогічна лялька, зроблена руками з тканини за методом знаменитої Вальдорфської школи! Всі види ляльок для будь-якого віку в одній красивій подарунковій книзі. Така лялька повинна бути у кожної дитини.

Купити книгу «Дитячі ляльки з тканини з вальдорфської технології. Класичні викрійки і майстер - класи» Олена Сабитова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дитячі ляльки з тканини з вальдорфської технології. Класичні викрійки і майстер - класи" (Олена Сабитова) з ISBN 978-5-04-093452-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Ю. Драмашко
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
200х250 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.840
Автор
Олена Сабитова

Рецензії на книгу «Дитячі ляльки з тканини з вальдорфської технології . Класичні викрійки і майстер - класи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами