Сказки-невелички на одной страничке - Любовь Воронкова, Ефим Чеповецкий, Сюзанна Бялковская, Николай Наволочкин, Феликс Шапиро (978-5-353-09075-5)

Сказки-невелички на одной страничке - Любовь Воронкова, Ефим Чеповецкий, Сюзанна Бялковская, Николай Наволочкин, Феликс Шапиро (978-5-353-09075-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 274
274 грн
  • ISBN: 978-5-353-09075-5
  • Код товару: 336489
Основні характеристики
Художник: Євген Мигунов
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Казки - невелички на одній сторінці» Юхим Чеповецького , Любов Воронкова , Микола Наволочкін , Сюзанна БЯЛКОВСЬКИЙ , Фелікс Шапіро

У книзі зібрано багато невеликих казок з виразними, яскравими ілюстраціями. Ці казки публікувалися в знаменитому дитячому гумористичному журналі "Веселі картинки" в 50-60-х роках минулого століття. У журналі працювали найталановитіші письменники і художники, тому що складати для дітей - справа складна і відповідальна, не кожен здатний з ним впоратися. Книга призначена для дітей, які нещодавно навчилися читати і тепер можуть самостійно познайомитися з добрими, веселими, довірливими і пустотливими персонажами цієї захоплюючої книги.

Купити книгу «Казки - невелички на одній сторінці» Юхим Чеповецького , Любов Воронкова , Микола Наволочкін , Сюзанна БЯЛКОВСЬКИЙ , Фелікс Шапіро в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Казки - невелички на одній сторінці" (Юхим Чеповецького , Любов Воронкова , Микола Наволочкін , Сюзанна БЯЛКОВСЬКИЙ , Фелікс Шапіро) з ISBN 978-5-353-09075-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
80
Формат
215x280 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.624
Автор
Юхим Чеповецького , Любов Воронкова , Микола Наволочкін , Сюзанна БЯЛКОВСЬКИЙ , Фелікс Шапіро

Рецензії на книгу «Казки - невелички на одній сторінці ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами