Путеводитель от подростка к взрослому. Книга 1. Ты и взрослая жизнь. Инструкция от ошибок - Оксана Стази (978-5-98811-442-0)

Путеводитель от подростка к взрослому. Книга 1. Ты и взрослая жизнь. Инструкция от ошибок - Оксана Стази (978-5-98811-442-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 263
263 грн
  • ISBN: 978-5-98811-442-0
  • Код товару: 336482
Основні характеристики
Редактор: Т. Федосова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 328

Про книгу «Путівник від підлітка до дорослого. Книга 1. Ти і доросле життя. Інструкція від помилок» Оксана Стазі

Автор цієї книги - психолог і педагог, крім свого професійного досвіду використовувала в ній багаторічний досвід підліткових гінекологів, підліткових психологів і психологів-фахівців, що працюють з ранньої та кризової вагітністю. Вона пояснює підліткам входження в доросле життя з точки зору моральної позиції суспільства і виробляє у них відповідальне ставлення до статевого життя, переконує не починати її занадто рано. Вчить замислюватися над своїм сьогоденням і майбутнім. Батькам ця книга допоможе виробити правильне ставлення до статевого виховання, підкаже, як уберегти своїх дорослих дітей від підліткового спокуси - раннього вступу в статеве життя; допоможе об'єднатися з підлітком і благополучно пережити разом з ним підліткова криза, зберігши при цьому відносини довіри і поваги.

Купити книгу «Путівник від підлітка до дорослого. Книга 1. Ти і доросле життя. Інструкція від помилок» Оксана Стазі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Путівник від підлітка до дорослого. Книга 1. Ти і доросле життя. Інструкція від помилок" (Оксана Стазі) з ISBN 978-5-98811-442-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Т. Федосова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
328
Формат
165x200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.457
Автор
Оксана Стазі

Рецензії на книгу «Путівник від підлітка до дорослого . Книга 1. Ти і доросле життя . Інструкція від помилок ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами