Классические шали. 20 элегантных моделей с ажурами, филе, зигзагами, ракушками и попкорнами. Крючок - (978-5-91906-684-2)

Классические шали. 20 элегантных моделей с ажурами, филе, зигзагами, ракушками и попкорнами. Крючок - (978-5-91906-684-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 231
231 грн
  • ISBN: 978-5-91906-684-2
  • Код товару: 336445
Основні характеристики
Назва оригіналу: Interweave Presents: Classic Crochet Shawls
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Класичні шалі. 20 елегантних моделей з ажурами , філе , зигзагами , черепашками і попкорн. гачок»

Кращі проекти від найвідоміших авторів з в'язання! У цій книзі вас чекає збори вишуканих моделей шалей, виконаних гачком. Добірка є найбільш популярні проекти відомого видавничого дому Interweave, що спеціалізується на рукоділлі в англомовних країнах. Різноманітність технік і візерунків, а також чудова пряжа і оригінальні конструкції шалей послужать викликом для будь-якої з її захопленням умільці. Філейне в'язання, ажурі, витягнуті петлі, зигзаги, об'ємні попкорни і повітряні черепашки - кожна майстриня знайде для себе цікаву модель. Залишається тільки вибрати, з якою почати!

Купити книгу «Класичні шалі. 20 елегантних моделей з ажурами , філе , зигзагами , черепашками і попкорн. гачок» в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Класичні шалі. 20 елегантних моделей з ажурами , філе , зигзагами , черепашками і попкорн. гачок" () з ISBN 978-5-91906-684-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Interweave Presents: Classic Crochet Shawls
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
112
Формат
195x260 мм
Ілюстрації
кольорові

Рецензії на книгу «Класичні шалі . 20 елегантних моделей з ажурами , філе , зигзагами , черепашками і попкорн . гачок ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами