DevOps для ИТ-менеджеров. Концентрированное структурированное изложение передовых идей - Олег Скрынник (978-5-97060-692-6)

DevOps для ИТ-менеджеров. Концентрированное структурированное изложение передовых идей - Олег Скрынник (978-5-97060-692-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 706
706 грн
  • ISBN: 978-5-97060-692-6
  • Код товару: 336381
Основні характеристики
Редактор: Д. Мовчан
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 126

Про книгу «DevOps для ІТ - менеджерів. Концентрований структурований виклад передових ідей» Олег Скринник

У книзі чітко і послідовно викладені ключові поняття, принципи і практики DevOps, дано визначення DevOps і його місце щодо інших методологій управління ІТ, включаючи Agile. Ця книга не про автоматизацію, вона акцентована на роз'яснення суті DevOps, побудова команди та управління ІТ, без прив'язки до конкретних технологій і інструментів. Книга не носить розважальний характер, не є посібником "як робити DevOps", скоріше, це настільний довідник для тих, хто хоче застосовувати DevOps вдумливо і зі змістом, зі знанням справи оперуючи поняттями і термінами. Завдяки тому, що число технічних термінів в книзі зведено до мінімуму, вона відмінно підійде для читання як фахівцям в області інформаційних технологій, так і керівникам бізнес-підрозділів і власникам компаній.

Купити книгу «DevOps для ІТ - менеджерів. Концентрований структурований виклад передових ідей» Олег Скринник в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "DevOps для ІТ - менеджерів. Концентрований структурований виклад передових ідей" (Олег Скринник) з ISBN 978-5-97060-692-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Д. Мовчан
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
126
Формат
160х220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.197
Автор
Олег Скринник

Рецензії на книгу «DevOps для ІТ - менеджерів . Концентрований структурований виклад передових ідей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами