Цифровая схемотехника и архитектура компьютера. Дополнение по архитектуре ARM - Дэвид М. Харрис, Сара Л. Харрис (978-5-97060-650-6)

Цифровая схемотехника и архитектура компьютера. Дополнение по архитектуре ARM - Дэвид М. Харрис, Сара Л. Харрис (978-5-97060-650-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 1100
1 100 грн
  • ISBN: 978-5-97060-650-6
  • Код товару: 336379
Основні характеристики
Назва оригіналу: Digital Design and Computer Architecture: ARM Edition
Перекладач: А. Слинкин
Науковий редактор: Д. Косолобов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Цифрова схемотехніка та архітектура комп'ютера. Доповнення по архітектурі ARM» Девід М. Харріс , Сара Л. Харріс

Дане видання є доповненням до книги "Цифрова схемотехніка та архітектура комп'ютера" з описом відмінностей архітектури ARM від MIPS, описаної в першій книзі. Воно складається з глав, присвячених архітектурі процесорів ARM, їх мікроархітектурі, опису підсистеми пам'яті і системи введення-виведення. Також в додатку приведена система команд ARM. Книгу рекомендується використовувати спільно з першим (основним) виданням по архітектурі MIPS. Видання буде корисним студентам, інженерам, а також широкому колу читачів, які цікавляться сучасною схемотехнікою.

Купити книгу «Цифрова схемотехніка та архітектура комп'ютера. Доповнення по архітектурі ARM» Девід М. Харріс , Сара Л. Харріс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Цифрова схемотехніка та архітектура комп'ютера. Доповнення по архітектурі ARM" (Девід М. Харріс , Сара Л. Харріс) з ISBN 978-5-97060-650-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Digital Design and Computer Architecture: ARM Edition
Перекладач
А. Слинкин
Науковий редактор
Д. Косолобов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
356
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.693
Автор
Девід М. Харріс , Сара Л. Харріс

Рецензії на книгу «Цифрова схемотехніка та архітектура комп'ютера . Доповнення по архітектурі ARM ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами