Клетка "на диете". Научное открытие о влиянии жиров на мышление, физическую активность и обмен веществ - Джозеф Меркола (978-5-04-098301-8)

Клетка "на диете". Научное открытие о влиянии жиров на мышление, физическую активность и обмен веществ - Джозеф Меркола (978-5-04-098301-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 302
302 грн
  • ISBN: 978-5-04-098301-8
  • Код товару: 336276
Основні характеристики
Перекладач: Л. Миронова
Науковий редактор: В. Романова
Редактор: О. Ключникова
Вікова категорія: для середнього шкільного віку

Про книгу «Клітка " на дієті ". Наукове відкриття про вплив жирів на мислення , фізичну активність і обмін реч» Джозеф Меркола

Нове видання. Новий покращений переклад. Мітохондрії - маленькі батарейки нашого організму. Кожну секунду вони виробляють в 10 000 разів більше енергії, ніж Сонце. Завдяки їм ми їмо, дихаємо, гуляємо, любимо, граємо, працюємо... одним словом, живемо. Коли мітохондрії пошкоджуються, ми старіємо і вмираємо. Коли мітохондрії отримують неправильне "паливо" (надлишок білка і цукру), ми вболіваємо. Ця книга розповість, як працює наше тіло на молекулярному рівні, і допоможе зрозуміти, яке ж харчування здатне врятувати нас від найстрашніших захворювань, зберегти молодість і красу, активізувати роботу мозку і жити щасливо без особливих обмежень. Нове видання. Новий покращений переклад. Клітинам нашого організму необхідно особливу "паливо", щоб залишатися здоровими і стійкими до мутацій. І це "чисте" паливо... жири! Вони здатні: - активізувати роботу мозку і в 2 рази прискорити процес прийняття рішень - навчити рганизме не відкладати жир, а витрачати його в "справу" - забути про втому і почати жити на 100% за 3 дні У книзі Джозефа Меркола представлений унікальний план переходу на новий рівень життя - життя, повної енергії, здоров'я і краси.

Купити книгу «Клітка " на дієті ". Наукове відкриття про вплив жирів на мислення , фізичну активність і обмін реч» Джозеф Меркола в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Клітка " на дієті ". Наукове відкриття про вплив жирів на мислення , фізичну активність і обмін реч" (Джозеф Меркола) з ISBN 978-5-04-098301-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Л. Миронова
Науковий редактор
В. Романова
Редактор
О. Ключникова
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
165х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джозеф Меркола

Рецензії на книгу «Клітка " на дієті " . Наукове відкриття про вплив жирів на мислення , фізичну активність і обмін реч».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами