Создаем динамические веб-сайты с помощью PHP, MySQL, JavaScript, CSS и HTML5 (5-е издание) - Робин Никсон (978-5-4461-0825-1)

Создаем динамические веб-сайты с помощью PHP, MySQL, JavaScript, CSS и HTML5 (5-е издание) - Робин Никсон (978-5-4461-0825-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 700
700 грн
  • ISBN: 978-5-4461-0825-1
  • Код товару: 336258
Основні характеристики
Назва оригіналу: Learning PHP, MySQL & JavaScript: With jQuery, CSS & HTML5
Перекладач: Н. Вільчинський
Редактор: Н. Гринчик
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Створюємо динамічні веб - сайти за допомогою PHP , MySQL , JavaScript , CSS і HTML5 ( 5 - е видання» Робін Ніксон

Нове (5-е) видання визнаного бестселера, що описує як клієнтські, так і серверні аспекти веб-розробки. Ця книга допоможе вам освоїти динамічне веб-програмування із застосуванням найсучасніших технологій. Книга наповнена цінними практичними порадами, містить докладний теоретичний матеріал. Для закріплення матеріалу автор розповідає, як створити повнофункціональний сайт, який працює за принципом соціальної мережі. Включаючи розповідь про React.js. - Вивчіть найважливіші аспекти мови PHP і основи об'єктно-орієнтованого програмування. - Зустрітися з базою даних MySQL. - Керуйте cookie-файлами і сеансами, забезпечуйте високий рівень безпеки. - Користуйтеся фундаментальними можливостями мови JavaScript. - Застосовуйте виклики AJAX, щоб значно підвищити динаміку вашого сайту. - Вивчіть основи CSS для форматування і оформлення ваших сторінок. - Освойте просунуті можливості HTML5: геолокацію, обробку аудіо та відео, отрисовку на полотні.

Купити книгу «Створюємо динамічні веб - сайти за допомогою PHP , MySQL , JavaScript , CSS і HTML5 ( 5 - е видання» Робін Ніксон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Створюємо динамічні веб - сайти за допомогою PHP , MySQL , JavaScript , CSS і HTML5 ( 5 - е видання" (Робін Ніксон) з ISBN 978-5-4461-0825-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Learning PHP, MySQL & JavaScript: With jQuery, CSS & HTML5
Перекладач
Н. Вільчинський
Редактор
Н. Гринчик
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
816
Формат
160х230 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Робін Ніксон

Рецензії на книгу «Створюємо динамічні веб - сайти за допомогою PHP , MySQL , JavaScript , CSS і HTML5 ( 5 - е видання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами