Перинатальная психология и психиатрия в 2-х томах. Том 1 - Николай Володин, Павел Сидоров, Галина Чумакова, Евгения Щукина, Вера Яковлева (978-5-7695-6030-9)

Перинатальная психология и психиатрия в 2-х томах. Том 1 - Николай Володин, Павел Сидоров, Галина Чумакова, Евгения Щукина, Вера Яковлева (978-5-7695-6030-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 597
597 грн
  • ISBN: 978-5-7695-6030-9
  • Код товару: 336219
Основні характеристики
Під редакцією: Микола Володін
Редактор: Т. Лосєва
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Перинатальна психологія і психіатрія в 2 - х томах. Том 1» Віра Яковлева , Галина Чумакова , Євгенія Щукіна , Микола Володін , Павло Сидоров

Викладено медичні, психологічні, педагогічні та соціальні аспекти антенатального періоду розвитку дитини. Розглянуто психологічні закономірності формування симбіотичного діади "мати-дитина" і тріади "батько-мати-дитина", що допомагають усвідомити важливість раннього контакту і взаємодії матері з новонародженим, особливо в тих випадках, коли дитина народжується передчасно або з проявом неонатальних захворювань. Показана важливість надання психологічної підтримки при взаємодії медичного персоналу з вагітною, породіллею і породіллею, дані рекомендації щодо здійснення цієї взаємодії. Для студентів вищих медичних навчальних закладів.

Купити книгу «Перинатальна психологія і психіатрія в 2 - х томах. Том 1» Віра Яковлева , Галина Чумакова , Євгенія Щукіна , Микола Володін , Павло Сидоров в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Перинатальна психологія і психіатрія в 2 - х томах. Том 1" (Віра Яковлева , Галина Чумакова , Євгенія Щукіна , Микола Володін , Павло Сидоров) з ISBN 978-5-7695-6030-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Під редакцією
Микола Володін
Редактор
Т. Лосєва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.375
Автор
Віра Яковлева , Галина Чумакова , Євгенія Щукіна , Микола Володін , Павло Сидоров

Рецензії на книгу «Перинатальна психологія і психіатрія в 2 - х томах . Том 1 ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами