Преодоление артикуляторно-акустической дисграфии у школьников - Ольга Ивановская, Наталья Куликова, Ольга Хвостова, Дарья Щукина (978-5-00091-135-8)

Преодоление артикуляторно-акустической дисграфии у школьников - Ольга Ивановская, Наталья Куликова, Ольга Хвостова, Дарья Щукина (978-5-00091-135-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 194
194 грн
  • ISBN: 978-5-00091-135-8
  • Код товару: 336024
Основні характеристики
Науковий редактор: О. Єлецька
Редактор: Г. Семенова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Подолання артікуляторно - акустичної дисграфії у школярів» Дарина Щукіна , Наталія Куликова , Ольга Іванівська, Ольга Хвостова

Навчально-методичний посібник для студентів, які навчаються за напрямом 050700.62 "Спеціальне (дефектологическое) освіту" (бакалаврат) за профілем підготовки "Логопедія" при вивченні дисциплін "Логопедія", "Практикум з постановки звуковимови", "логопедичні технології", "Практикум з порушень листи "," Практикум по дисграфії "і ін. Посібник рекомендується для використання в якості додаткового посібника для магістрів напряму підготовки 050700.68 "Спеціальне (дефектологическое) освіту" (магістратура), які освоюють дисципліни "Актуальні проблеми сучасної логопедії", "Актуальні проблеми вивчення фонетичної сторони мовлення у дітей", "Змістовні та структурно-організаційні проблеми подолання фонетико-фонематичного недорозвинення у дошкільнят "," Актуальні проблеми профілактики і корекції порушень писемного мовлення ", може бути корисно логопедам, психологам, дефектологам, педагогам, слухачам курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Купити книгу «Подолання артікуляторно - акустичної дисграфії у школярів» Дарина Щукіна , Наталія Куликова , Ольга Іванівська, Ольга Хвостова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Подолання артікуляторно - акустичної дисграфії у школярів" (Дарина Щукіна , Наталія Куликова , Ольга Іванівська, Ольга Хвостова) з ISBN 978-5-00091-135-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Науковий редактор
О. Єлецька
Редактор
Г. Семенова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
П. Родькин
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
140х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.177
Автор
Дарина Щукіна , Наталія Куликова , Ольга Іванівська, Ольга Хвостова

Рецензії на книгу «Подолання артікуляторно - акустичної дисграфії у школярів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами