HTML, JavaScript, PHP и MySQL. Джентельменский набор Web-мастера - Николай Прохоренок, Владимир Дронов (978-5-9775-3986-9)

HTML, JavaScript, PHP и MySQL. Джентельменский набор Web-мастера - Николай Прохоренок, Владимир Дронов (978-5-9775-3986-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 701
701 грн
  • ISBN: 978-5-9775-3986-9
  • Код товару: 335987
Основні характеристики
Редактор: Катерина Савісте
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: Марина Дамбіева

Про книгу «HTML , JavaScript , PHP і MySQL. Джентльменський набір Web - майстра» Володимир Дронов , Микола Прохоренок

Розглянуто питання створення інтерактивних Web-сайтів за допомогою HTML, JavaScript, PHP і MySQL, форматування Web-сторінок за допомогою CSS. Дано основи PHP і приклади написання типових сценаріїв. Описано прийоми роботи і адміністрування баз даних MySQL за допомогою PHP і програми phpMyAdmin. Особливу увагу приділено створенню програмного середовища на комп'ютері розробника і налаштування Web-сервера Apache. У 5-му виданні міститься опис можливостей, пропонованих PHP 7.2, нових інструментів JavaScript (включаючи малювання на полотні, засоби геолокації і локальне сховище даних) і всіх нововведень, що з'явилися в актуальних на даний момент версіях HTML, CSS, Apache, MySQL та технології AJAX. Електронний архів містить листинги прикладів, а також керівництво по створенню динамічного сайту.

Купити книгу «HTML , JavaScript , PHP і MySQL. Джентльменський набір Web - майстра» Володимир Дронов , Микола Прохоренок в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "HTML , JavaScript , PHP і MySQL. Джентльменський набір Web - майстра" (Володимир Дронов , Микола Прохоренок) з ISBN 978-5-9775-3986-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Катерина Савісте
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Марина Дамбіева
Папір
газетний
Кількість сторінок
912
Формат
160х230 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Володимир Дронов , Микола Прохоренок

Рецензії на книгу «HTML , JavaScript , PHP і MySQL . Джентльменський набір Web - майстра ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами