Arduino для изобретателей. Обучение электронике на 10 занимательных проектах - Брайан Хуанг, Дерек Ранберг (978-5-9775-3972-2)

Arduino для изобретателей. Обучение электронике на 10 занимательных проектах - Брайан Хуанг, Дерек Ранберг (978-5-9775-3972-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 450
450 грн
  • ISBN: 978-5-9775-3972-2
  • Код товару: 335985
Основні характеристики
Редактор: Катерина Капалигіна
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: Марина Дамбіева
Папір: офсетний білий

Про книгу «Arduino для винахідників. Навчання електроніці на 10 цікавих проектах» Брайан Хуанг , Дерек Ранберг

У книзі детально розглянуто 10 цікавих проектів з платою Arduino Uno (світлофор, світлодіодний екран, світлочутливий нічник, міні-теплиця, мобільний робот, мініатюрне піаніно та ін.). Описано принципи роботи і взаємодія різних електронних компонентів, читання принципових і монтажних схем, створення і тестування прототипів за допомогою беспаечное макетної плати. Показано, як збирати електричні схеми, розробляти програмний код і створювати готові конструкції. У кожному проекті наведено поради по його модифікації і розширенню можливостей. Наведено шаблони корпусів і деталей, а також покрокові фотографії їх виготовлення і збірки. На сайті видавництва знаходяться вихідні коди прикладів з книги, шаблони для конструкцій проектів, а також коди для подальшого експериментування з проектами.

Купити книгу «Arduino для винахідників. Навчання електроніці на 10 цікавих проектах» Брайан Хуанг , Дерек Ранберг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Arduino для винахідників. Навчання електроніці на 10 цікавих проектах" (Брайан Хуанг , Дерек Ранберг) з ISBN 978-5-9775-3972-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Катерина Капалигіна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Марина Дамбіева
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
205х260 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Брайан Хуанг , Дерек Ранберг

Рецензії на книгу «Arduino для винахідників . Навчання електроніці на 10 цікавих проектах ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами