Кето-диета. Революционная система питания, которая помогает похудеть и "научит" ваш организм превращать жиры в энергию - Джозеф Меркола (978-5-04-098303-2)

Кето-диета. Революционная система питания, которая помогает похудеть и "научит" ваш организм превращать жиры в энергию - Джозеф Меркола (978-5-04-098303-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 302
302 грн
  • ISBN: 978-5-04-098303-2
  • Код товару: 335931
Основні характеристики
Перекладач: Л. Миронова
Редактор: О. Ключникова
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Кето - дієта. Революційна система харчування , яка допомагає схуднути і " навчить " ваш організм пе» Джозеф Меркола

Нове видання. Новий покращений переклад. Ця книга розповідає про кето-дієті - революційної системі харчування, яка дозволяє навчити організм переробляти жири (а не цукор!) В енергію. В результаті ви гарантовано почнете втрачати від 0,5 до 2,5 кг в тиждень, ваше тіло стане рельєфним, а розум - гострим. Клітинам нашого організму необхідно особливу "паливо", щоб залишатися здоровими і стійкими до мутацій. І це "чисте" паливо... жири! Вони здатні: - активізувати роботу мозку і в 2 рази прискорити процес прийняття рішень - навчити рганизме не відкладати жир, а витрачати його в "справу" - забути про втому і почати жити на 100% за 3 дні У книзі Джозефа Меркола представлений унікальний план переходу на новий рівень життя - життя, повної енергії, здоров'я і краси.

Купити книгу «Кето - дієта. Революційна система харчування , яка допомагає схуднути і " навчить " ваш організм пе» Джозеф Меркола в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Кето - дієта. Революційна система харчування , яка допомагає схуднути і " навчить " ваш організм пе" (Джозеф Меркола) з ISBN 978-5-04-098303-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Л. Миронова
Редактор
О. Ключникова
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
165х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джозеф Меркола

Рецензії на книгу «Кето - дієта . Революційна система харчування , яка допомагає схуднути і " навчить " ваш організм пе».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами