Клыки. Истории о вампирах - Нил Гейман, Кассандра Клэр, Холли Блэк, Мелисса Марр, Кэтрин М. Валенте, Джеффри Форд (978-5-17-109266-5)

Клыки. Истории о вампирах - Нил Гейман, Кассандра Клэр, Холли Блэк, Мелисса Марр, Кэтрин М. Валенте, Джеффри Форд (978-5-17-109266-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 276
276 грн
  • ISBN: 978-5-17-109266-5
  • Код товару: 335825
Основні характеристики
Назва оригіналу: Teeth: Vampire Tales
Укладач: Террі Віндлінг
Редактор: В'ячеслав Бакулін
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Ікла. Історії про вампірів» Джеффрі Форд , Кассандра Клер , Кетрін М. Валенте , Мелісса Марр , Ніл Гейман , Холлі Блек

Ви без розуму від вампірів? Тоді приготуйтеся до дев'ятнадцяти фантастичним історіям про укуси, які досліджують точки дотику між живим, мертвим і немертвих. Герої цих історій зачіпають весь спектр емоцій - від романтичних до моторошних і навіть радісних. Єдине, що об'єднує їх усіх - це жага крові. Експерти в жанрах фантастики та міфології, прославлені укладачі антологій для читачів різного віку, лауреати численних нагород, включаючи Всесвітню премію фентезі, "Хьюго" і Премію Брема Стокера, Еллен Датлоу і Террі Віндлінг зібрали під однією обкладинкою воістину зоряну команду: Ніл Гейман, Кассандра Клер і Холлі Блек, Мелісса Марр, Кетрін М. Валенте, Джеффрі Форд, Таніт Лі і багато інших. Ця книга повинна бути на полиці у кожного любителя хоррора!

Купити книгу «Ікла. Історії про вампірів» Джеффрі Форд , Кассандра Клер , Кетрін М. Валенте , Мелісса Марр , Ніл Гейман , Холлі Блек в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ікла. Історії про вампірів" (Джеффрі Форд , Кассандра Клер , Кетрін М. Валенте , Мелісса Марр , Ніл Гейман , Холлі Блек) з ISBN 978-5-17-109266-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Teeth: Vampire Tales
Укладач
Террі Віндлінг
Редактор
В'ячеслав Бакулін
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
448
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джеффрі Форд , Кассандра Клер , Кетрін М. Валенте , Мелісса Марр , Ніл Гейман , Холлі Блек

Рецензії на книгу «Ікла . Історії про вампірів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами