Звуки [б], [б’], [п], [п’]. Игры для автоматизации произношения звуков и развития речи детей 3-5 лет - О. Бутырева (978-5-9949-1372-7)

Звуки [б], [б’], [п], [п’]. Игры для автоматизации произношения звуков и развития речи детей 3-5 лет - О. Бутырева (978-5-9949-1372-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 94
94 грн
  • ISBN: 978-5-9949-1372-7
  • Код товару: 335806
Основні характеристики
Автор: О. Бутирева
Художник: І. Махова
Редактор: А. Лебедєва
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Звуки [ б ] , [ б ' ] , [ п ] , [ п ' ]. Ігри для автоматизації вимови звуків і розвитку мовлення д» О. Бутирева

Даний навчально-ігровий комплект для групових та індивідуальних занять допоможе: - автоматизувати вимова звуків [б], [б '] [п], [п']; - навчитися розрізняти їх у мовленні; - узгоджувати іменники з числівниками, прикметниками і дієсловами; - розширити словниковий запас дитини. Матеріал ідеально підходить для навчання в ігровій формі: - барвисті малюнки зроблять навчання радісним і цікавим; - ігри перетворять заняття в захоплююче змагання. У комплект входять: - 8 аркушів лото формату А4 на картоні (5 карт лото, 60 розрізних карток, ігри); - інструкція по роботі з навчально-ігрових комплектом та опис ігор.

Купити книгу «Звуки [ б ] , [ б ' ] , [ п ] , [ п ' ]. Ігри для автоматизації вимови звуків і розвитку мовлення д» О. Бутирева в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Звуки [ б ] , [ б ' ] , [ п ] , [ п ' ]. Ігри для автоматизації вимови звуків і розвитку мовлення д" (О. Бутирева) з ISBN 978-5-9949-1372-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
А. Лебедєва
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
папка
Оформлення обкладинки
М. Лукіна
Папір
картон
Кількість сторінок
8
Формат
210x295 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
О. Бутирева

Рецензії на книгу «Звуки [ б ] , [ б ' ] , [ п ] , [ п ' ] . Ігри для автоматизації вимови звуків і розвитку мовлення д».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами