Играю с мамой: 25 легких переложений для самых маленьких пианистов (для фортепиано в 4 руки): учебно-метод. пособие - Ирина Королькова (979-0-66003-584-9)

Играю с мамой: 25 легких переложений для самых маленьких пианистов (для фортепиано в 4 руки): учебно-метод. пособие - Ирина Королькова (979-0-66003-584-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 217
217 грн
  • ISBN: 979-0-66003-584-9
  • Код товару: 335703
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 46
Формат: 205х290 мм

Про книгу «Граю з мамою : 25 легких перекладень для самих маленьких піаністів ( для фортепіано в 4 руки ) : нав» Ірина Королькова

У збірці зібрані відомі дитячі пісеньки і популярна музика з мультфільмів в полегшеному перекладенні. Завдяки цьому виконувати їх можуть навіть найменші піаністи. Педагогічна редакція дозволяє грати деякі п'єси практично на перших уроках. До кожної п'єсці додається акомпанемент. Він здійснює ритмічну, гармонійну і стильову підтримку, допомагає в створенні художнього образу., Але, при цьому, не є обов'язковим. Фактура викладу акомпанує партії передбачає деякий володіння інструментом. Крім викладача малюкові можуть супроводжувати як більш досвідчені учні, так і батьки, які мають початкову музичну освіту. Гра в чотири руки завжди викликає інтерес дитини, є хорошим стимулом в заняттях музикою. Знайомий музичний матеріал, зацікавленість батьків, а тим більше їх безпосередню участь у процесі навчання, підсилюють мотивацію юного виконавця. Картинки, що допомагають активізувати дитячу уяву, призначені для розфарбовування. Пропоновані п'єски можуть бути використані як в навчальній роботі ДМШ і ДШМ (для читання з листа, ансамблевого музикування, підготовки і проведення класних і шефських концертів), так і для навчання дитини в домашніх умовах.

Купити книгу «Граю з мамою : 25 легких перекладень для самих маленьких піаністів ( для фортепіано в 4 руки ) : нав» Ірина Королькова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Граю з мамою : 25 легких перекладень для самих маленьких піаністів ( для фортепіано в 4 руки ) : нав" (Ірина Королькова) з ISBN 979-0-66003-584-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
46
Формат
205х290 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ірина Королькова

Рецензії на книгу «Граю з мамою : 25 легких перекладень для самих маленьких піаністів ( для фортепіано в 4 руки ) : нав».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами