Таро судьбы Райдера-Уйэта в интерпретации Д. Тайсона (набор из 78 карт) - Роберто де Ангелис, Дональд Тайсон (978-5-9573-2922-0)

Таро судьбы Райдера-Уйэта в интерпретации Д. Тайсона (набор из 78 карт) - Роберто де Ангелис, Дональд Тайсон (978-5-9573-2922-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 431
431 грн
  • ISBN: 978-5-9573-2922-0
  • Код товару: 335701
Основні характеристики
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Кількість сторінок: 78

Про книгу «Таро долі Райдера - Уйета в інтерпретації Д. Тайсона ( набір з 78 карт )» Дональд Тайсон , Роберто де Ангеліс

Анотація Найдавніша і загадкова система передбачення майбутнього - карти Таро - сьогодні відкриє вам свої таємниці. Д.Тайсон, з діда-прадіда маг і ясновидець, вивів "формулу Таро" - застосовуючи її, помилитися в тлумаченні значень неможливо! Вам необхідно зробити розклад, запропонований автором, скласти значення карт за спеціальною формулою і звіритися з таблицею в кінці книги. Зверніться за порадою до карт - і ви зможете краще зрозуміти будь-яку життєву ситуацію, вирішити нагальні проблеми або отримати відповіді на хвилюючі вас питання. Дональд Тайсон розробив абсолютно нову, яка не має аналогів систему передбачення - "формулу Таро". Цей унікальний метод заснований на поділі значення карти на три складові, кожна з яких співвідноситься з певною частиною формули: образ, дія і характер. Перша частина формули виявляє основний зміст карти, прихований в ній образ, її тему; друга - конкретизує ознаки і якість того, що відбувається; третя - розкриває характер дії. Щоб почати тлумачити розклади, потрібно звернутися до зведеної таблиці формул, представленої в цій книзі, і знайти потрібну вам значення карти. Автор пояснює правила ворожіння за допомогою формул Таро, наводить п'ять оригінальних розкладів і дає опис значень всіх 78 карт в прямому і перевернутому положеннях.

Купити книгу «Таро долі Райдера - Уйета в інтерпретації Д. Тайсона ( набір з 78 карт )» Дональд Тайсон , Роберто де Ангеліс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Таро долі Райдера - Уйета в інтерпретації Д. Тайсона ( набір з 78 карт )" (Дональд Тайсон , Роберто де Ангеліс) з ISBN 978-5-9573-2922-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Кількість сторінок
78
Формат
185х135х20 мм
Автор
Дональд Тайсон , Роберто де Ангеліс

Рецензії на книгу «Таро долі Райдера - Уйета в інтерпретації Д. Тайсона ( набір з 78 карт ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами