Оранжевая собака из воздушных шаров. Дутые сенсации и подлинные шедевры: что и как на рынке современного искусства - Дональд Томпсон (978-5-389-14797-3)

Оранжевая собака из воздушных шаров. Дутые сенсации и подлинные шедевры: что и как на рынке современного искусства - Дональд Томпсон (978-5-389-14797-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 224
224 грн
  • ISBN: 978-5-389-14797-3
  • Код товару: 335643
Основні характеристики
Перекладач: Анна Щенікова - Архарова
Редактор: Сергій Дмитрієв
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Помаранчева собака з повітряних куль. Дуті сенсації і справжні шедеври : що і як на ринку сучасного» Дональд Томпсон

Восени 2014 року відвідувачі нью-йоркських торгів «Сотбіс» і «Крістіс» за дві доби витратили на придбання творів сучасного мистецтва 1 700 000 000 доларів. Деякі лоти відразу ж після покупки вирушили на вільний від митних зборів склад в порто-франкової зоні - розділивши долю мільйона інших творів мистецтва, в очікуванні вигідного перепродажу нудяться на подібних складах по всьому світу. Одна з п'яти блискучих «Собак з повітряних куль» Джеффа Кунса була продана на аукціоні за рекордну суму, на 50% перевищила попередній рекорд ціни для твору нині живе художника. Картина Крістофера Вула «Апокаліпсис сьогодні» - чотири рядки чорного тексту на білому тлі - пішла з торгів за 28 000 000 доларів. Ці та інші фантастичні історії з повсякденного життя арт-ринку аналізує в своїй книзі «Помаранчева собака з повітряних куль» економіст і автор бестселера «Як продати за 12 мільйонів доларів опудало акули» Дон Томпсон, відкриваючи завісу таємниці над тим, як визначається і змінюється « ціна мистецтва »в гарячих точках сучасного арт-ринку від Нью-Йорка до Лондона, Сінгапуру і Пекіна.

Купити книгу «Помаранчева собака з повітряних куль. Дуті сенсації і справжні шедеври : що і як на ринку сучасного» Дональд Томпсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Помаранчева собака з повітряних куль. Дуті сенсації і справжні шедеври : що і як на ринку сучасного" (Дональд Томпсон) з ISBN 978-5-389-14797-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Анна Щенікова - Архарова
Редактор
Сергій Дмитрієв
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Ілля Кучма
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
360
Формат
165х200 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Дональд Томпсон

Рецензії на книгу «Помаранчева собака з повітряних куль . Дуті сенсації і справжні шедеври : що і як на ринку сучасного».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами